Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

Krukovs pirmajā dienā visaugstāk

Skandināvijas profesionāļu tūres posmā Lietuvā piektdien pirmajā kārtā no latviešiem vislabāk veicās "Ozo Golf Club" pro Arturam Krukovam, kurš pēc pirmajām 18 bedrītēm dala 27. vietu. Dienas pirmā puse neko nelāgu nesolīja arī Kārlim Broderam, tomēr finišēja viņš divus sitienus aiz Reinholda Pīrāga, un veiksmīga diena nebija arī Dāvim Pukstam.

Krukovs "Capitals Golf Club" laukumā (PAR 71) nospēlēja ar +4 virs PAR, izcīnīja četrus bērdijus un dabūja vienu bugiju, bet lielākus plusus sagādāja divi divkārši un viens trīskāršs bugijs.

Pīrāgs pēc pirmās dienas ar +6 dala 34. vietu, savukārt Broders ar +8 ir 40. pozīcijā. Vēl pēc pirmā deviņnieka Broders gāja pa PAR, taču sekoja trīs bugiju sērija un vēl īpaši neveiksmīgā 13. bedrīte ar deviņiem sitieniem jeb + 5 virs PAR. Puksts ar +9 ieņem 41. vietu 45 spēlētāju konkurencē.

Ne to labāko laiku dēļ līdz 20 000 eiro sarukušais turnīra balvu fonds nav raisījis skandināvu īpašu atsaucību, jo no Baltijas jūras viņas puses ceļu mēroja tikai nedaudz vairāk par trim desmitiem profesionāļu, lai gan rīkotāji cerēja uz spēlētāju skaita iesniegšanos otrajā simtā.

Vēl pa 18 bedrītēm "SAS Masters" tūres posmā paredzēts spēlēt sestdien un svētdien.

Savukārt Laurai Jansonei Austrijas starptautiskajā amatieru čempionātā otrā kārta piektdien bija veiksmīgāka - nospēlēts ar +6 virs PAR, bet pirms turnīra trešās dienas viņas kopējais rezultāts ir +18 virs PAR.

"The Capitals Masters" rezultāti pēc 1. dienas:

Austrijas starptautiskā amatieru čempionāta rezultāti (2. diena):

Pēdējās izmaiņas , 31.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē