Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Federācijai jauna vadība

Pie Latvijas Golfa federācijas stūres piektdien ķērās jaunas amatpersonas. Federācijas biedru balsojumā par LGF prezidentu kļuva Vitauts Tučkus, savukārt ģenerālsekretāra amatu „mantoja” Ineta Krodere-Imša. Ģenerālsekretāres vietnieces amatā palika Sandra Opite, bet valdes sastāvs nedaudz pamainījās.

 

Lai spriestu par federācijas augstākajiem amatiem piemērotākajām kandidatūrām, „Ozo Golf Club” bija ieradušies visu astoņu LGF biedru pārstāvji.

 

Viļņa Baltiņa seniora un Armanda Pučes atbrīvošana no LGF prezidenta un ģenerālsekretāra amatiem kļuva par formalitāti, jo attiecīgi iesniegumi bija uzrakstīti jau iepriekš, un atlika tikai konstatēt faktu.

 

Baltiņš seniors īsā uzrunā uzsvēra, ka vēlas sekmīgu federācijas darba turpināšanu, un ieteica kandidātus, kas, viņaprāt, šajā situācijā ar to vislabāk tiktu galā. Kad Tučkus un Kroderes-Imšas kandidatūras bija nosauktas, vētrainas diskusijas nesekoja, un citi pretendenti neuzradās. Aizklātā balsošanā abi kandidāti guva simtprocentīgu atbalstu, un lieta līdz ar to bija darīta.

 

Sekoja valdes vēlēšanas, kur lielākā aizķeršanās bija ar „Ozo Golf Club” pro Artūru Krukovu. Lai kā balsstiesīgie centās Krukovu pierunāt palikt valdē, un uzņemties vismaz stratēģisku vadību pār izlasēm, no tā nekas neiznāca. Visbeidzot puses vienojās, ka Krukovs varētu palīdzēt ar padomu, taču bez formālām saistībām.

 

Lai nodrošinātu federācijas iesākto darbu pārmantojamību, vienbalsīgu atbalstu kā LGF ģenerālsekretāra vietniece saņēma Sandra Opite.

 

Sekoja balsojums par federācijas valdi. Tāpat kā līdz šim tajā turpinās darboties Zigmārs Puikevics un Mareks Nemme. Puikevics joprojā pārvaldīs sacensību daļu, bet Nemmem joprojām būs uzticēta reitingu un handikapu lietas. Laukumu pārstāvis valdē būs Armands Puče, savukārt Santa Puče pārzinās sev tuvo junioru sfēru. Gundara Galkina ziņā būs attiecības ar masu medijiem.

 

No pārējiem jautājumiem tika izskatīti „Saliena Golf” un Golfs.lv pieteikumi, lai kļūtu par federācijas biedriem. Sēdes vadītājs Ivars Grunte darīja zināmu, kādi dokumenti pretendentiem iesniedzami, un šī lieta tālāk virzīsies nākamajā pilnsapulcē.

Pēdējās izmaiņas , 17.03.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē