Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Laureātiem jaguāriski rezultāti

Kamēr daļa Latvijas golferu cīnās igauņu frontē, sestdien pašu mājās laureāti sasniedza respektējamus rezultātus "Jaguar Open". Ja pie lielākiem stableford cipariem parasti pierasts lielāko handikapu golferu konkurencē, tad šoreiz uzvarai mazāk par 42 punktiem nederēja nevienā ieskaites grupā.

Spēcīgāko handikapu grupā pa 42 punktiem savāca Mārtiņš Pukše un Monta Sokolovska, taču veiksmīgāk nospēlētais otrais deviņnieks uzvaras fortūnu padarīja par kungu sabiedroto. Trešais ar 39 punktiem bija Vitauts Tučkus.

Ilmāru Nagli junioru ar 44 punktiem pasludināja par uzvarētāju HCP 11-20 grupā, kur trijniekā iekļuva arī Igors Pedo (39 punkti) un Jūlija Osmolovska (37). Savukārt HCP 21-40 grupā Rustams Kadirovs uzvarēja ar 46 punktiem, taču tas tikai par punktu ļāva apsteigt otrās vietas ieguvēju Uldi Tatarčuku.

Tikmēr "Estonian Golf & Country Club" pēc otrās sacensību dienas "Estonian Open" trijniekā nostiprinājās Kārlis Broders, šoreiz jau nospēlējot ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem (tostarp sešiem bērdijiem).

Svētdien priekšpēdējā kungu flaitā Brodera kompanjons būs daudz slavētais jaunais soms Toni Hakula. Turnīra līderu flaitā dosies vācietis Anthony Netto (-1 zem PAR pēc divām dienām) un labākais no igauņiem Mark Suursalu (PAR).

Reinholds Pīrāgs otrajā kārtā pakāpās uz dalītu 21. vietu (+14 virs PAR), bet pārējie Latvijas kungi palika aiz kata. Viens sitiens par daudz spēlēšanā trešajā kārtā bija Vilim Krištopanam (+25 virs PAR), bet tālākās pozīcijas ieņēms Svens Markss (+29 virs PAR), Mārcis Broders (+41 virs PAR), Roberts Tiļuks (+47 virs PAR) un Svens Ermansons (+56 virs PAR). 

Dāmu konkurencē uz 5. vietu pakāpās Linda Dobele, kura svētdien laukumā būs vienīgā no Latvijas spēlētājām. Pēc otrajā raundā iespētā +5 virs PAR Dobeles rezultāts summā ir +14 virs PAR, un tikt vēl augstāk šķiet visai problemātiski, jo no četrinieka viņu šķir pieci sitieni. Līdere ar +3 virs PAR ir vāciete Franziska Neef.

Pārējās Latvijas meitenes spēli beidza līdz ar otrās kārtas noslēgumu. Svētdiena būs brīva Elīzai Vildei (+32 vis APR), Annai Diānai Švankai (+37 virs PAR), Ievai Čačei (+43 virs PAR) un Indrai Eniņai (+48 virs PAR).

"Estonian Open" rezultāti pēc 2. dienas: http://www.estamopen.ee/?id=14963 

Pēdējās izmaiņas , 25.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē