Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ciemos pie krusttēva

Nedēļas nogalē Usmā, Ventspils rajonā, pie pļavu golfa krusttēva Viļņa Baltiņa dzimtajām mājām notiks Latvijas pļavu golfa čempionāta 6. un 7. posma sacensības. Abas sacensību dienas visi golferi laukumā dosies vienlaicīgi plkst. 10.

Sestdien, 25.jūlijā, tiks dots starts tūres 6.posmam, bet dienu vēlāk, 26.jūlijā, spēlētāji savu kopvērtējuma punktu bagāžu Pļavu golfa čempionāta ieskaitē varēs papildināt jau 7.posmā.

Šosezon Pļavu golfa čempionātā piedalījušies 70 spēlētāji, tajā skaitā 13 dāmas un 17 golferi, kas startē pirmo gadu.

Kopvērtējuma līderpozīcijās jau no trešā posma nostiprinājies valmierietis Jurģis Ābele (112 punkti), taču ambīcijas uz čempiona titulu saglabā Gundars Rauza no Gulbenes, kas no Ābeles atpaliek par 8 punktiem, un valmierietis Einārs Līsmanis ar 92 kopvērtējuma punktiem. Ceturtajā vietā ir Haralds Flemings no Valmieras (79 punkti), bet viņam uz papēžiem cieši min divi Gubenes pārstāvji – Ziedonis Lazdiņš un Vladislavs Ponamarenko (attiecīgi 77 un 70 punkti).

Dāmām 13 dalībnieču konkurencē kopvērtējuma vadībā, pēc 2.posmā "Denderos" iekrātās punktu bagāžas, joprojām ir Daiga Puisīte (7 punkti), kam seko Mārīte Kāpostiņa (6 punkti) un Anita Šalme (5 punkti).

Informāciju par nakšņošanas iespējām iespējams atrast arī:

http://www.usmaspagasts.lv/index.php?action=page&id=guest_houses
http://www.ventspilsrp.lv/lv/turisms/nktsmitnes/.

Informāciju sagatavoja:

Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 22.07.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē