Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Hole in one izspēle tiešraidē (2)

Ja nu sestdien pašam nesanāk piedalīties tradicionālajā "LMT Open" turnīrā (dalībnieki aicināti iepazīties ar starta laikiem), vismaz vienas vienas bedrītes izspēlei varēs sekot tiešraidē internetā. Esports.lv sola videotiešraidi no "Ozo Golf Club" 13. bedrītes, kur cīņa būs ne tikai par labāku rezultātu, bet arī par tik kārdinošo hole in one balvu.

Par trāpījumu 13. bedrītē ar vienu sitienu veiksminieks dāvanā saņems ekskluzīvu automašīnu BMW Alpina B6S.

Ja līdz šim videoierakstus turnīros ar hole in one balvām ir veikuši tikai bažīgi apdrošinātāji, tad šoreiz iespēja sekot notikumiem izaicinošajā "LMT Open" bedrītē būs ikvienam interesentam.

"LMT Open" šogad notiks jau 7.reizi, pulcējot vienkop daudzus Latvijas labākos golferus. LMT prezidents Juris Binde, kurš golfu spēlē kopš 2003. gada, uzsver, ka hole in one sitienam, pirmkārt, ir vajadzīga veiksme, taču ne mazāk svarīga ir prasme īstajā laikā un vietā izvēlēties pareizo taktiku un nūju.

Novēlot veiksmi turnīra dalībniekiem, Binde arī pamatoti priecājas, ka LMT atbalsts sekmējis intereses palielināšanos par golfu Latvijā un septiņos gados ir izveidojusies nopietna līmeņa jauno golferu paaudze. Ne bez LMT atbalsta Latvijas juniori uzrāda iepriecinošus sniegumus starptautiskos turnīros, kas vēlāk palīdz tikt pie golfa stipendijām ASV un Lielbritānijas augstskolās.

Pēdējās izmaiņas , 04.06.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē