Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu čempionāts sākas ar Zvirbuļa uzvaru

Ar pirmo posmu "Avotu” laukumā, Valmierā, pagājušajā nedēļas nogalē aizsākās 11. Latvijas Pļavu golfa čempionāts, kurā visveiksmīgākais starts izdevās Modrim Zvirbulim. Sacensības pulcēja 28 dalībniekus no Kurzemes un Vidzemes, kas sacentās par uzņēmuma „Z.V.Z“ dāvātajām balvām, izspēlējot trīs apļus jeb deviņas bedrītes.

Kungu konkurencē rezultātu sadalījums bija ļoti blīvs - pirmo un sesto vietu šķīra tikai trīs punkti. Valmierietin Zvirbulim izdevās nsopēlēt ar 44 sitieniem, un par vienu sitienu pārspēt Jurģi Ābeli. Trešais bija Haralds Flemings ar 46 sitieniem.

Pavisam nedaudz līdz goda pjedestālam pietrūka olimpiskā BMX čempiona Māra Štromberga trenerim Ivo Lakučam. Viņš kopā ar pagājušā gada kopvērtējuma laureātiem Robertu Vanadziņu un Gundaru Rauzu dalīja 4. – 6. vietu ar 47 sitieniem.

Dāmām šoreiz konkurence nebija liela un labāko rezultātu uzrādīja Līga Pāvula no Valmieras.

Šīs sezonas jaunievedumā – iesācēju jeb HCP36 grupā - pirmajās sacensībās startēja pieci dalībnieki. Labāko rezultātu un uzvaru izcīnīja Raivis Freimanis no Gulbenes ar 56 sitieniem, otrais bija Andrejs Rozfelds (62), bet trešais - Aldis Strads (67). Rezultāti aplūkojami 'Turnīru' sadaļā.

Pļavu golfa čempionāta 2.posms notiks sestdien, 23. maijā, Vaidavas „Denderos“ ar kopēju startu visiem plkst. 10:00.

Informāciju sagatavoja Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 19.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē