Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Uz “Masters” bez smilšu vedža

Ar pedantisku attieksmi pret “Major” turnīriem pazīstamais Phil Mickelson ir nolēmis, ka šonedēļ “US Masters” lieliski spēs iztikt bez smilšu vedža. 2004.gada čempionam “Augusta National” laukums šķiet tik neticami garš, ka smilšu vedžs somā tikai nelietderīgi aizņemšot vietu.

 

Pašreizējais “Augusta” laukuma dizains nosaka, ka svarīgāk somā ir turēt divus draiverus, žurnālistiem deklarēja 35 gadus vecais Mickelson.

 

“Vai maz esat redzējuši, cik garš tas ir. Es nevaru iedomāties, kur tur varētu sist ar smilšu vedžu,” par 7445 jardus garo laukumu sprieda kreilis.

 

“Pēdējā laikā esmu tur spēlējis diezgan daudz, un man ir skaidrs, ka smilšu vedžs pagarinātā laukumā nav vajadzīgs."

 

Otru draiveri Mickelson vairāk plāno izmantot fērvejos, lai veiksmīgāk varētu iet uz karogu. Ja kādu reizi nāksies iekāpt bunkurā, viņš plāno paļauties uz vienu no diviem somā esošajiem vedžiem ar lielu galvas leņķi, lai izpildītu savu slaveno lobvedža sitienu.

 

Kopš Tiger Woods pērn “Augusta”dabūja savu ceturto zaļo žaketi, PAR 72 laukuma sešās bedrītēs starta vietas ir atvirzītas tālāk. Šīgada “US Masters” laukums būs otrais garākais “Major” turnīru vēsturē.

 

Lai uzzinātu, vai Mickelson ar savu ideju būs apmierināts, vai noteikumos paredzēto 14 nūjo arsenālu pamainīs jau pēc pirmās kārtas, nemaz tik ilgi vairs nav jāgaida.

 

“US Masters” ilgs no ceturtdienas līdz svētdienai.

Pēdējās izmaiņas , 05.04.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē