Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonas pirmais Hole in One!

"Ozo Golf Club" sezonas atklāšanas turnīra dalībnieki var cerēt uz šogad pirmajām balvām, taču sezonas pirmais hole in one jau paveikts! Pirmo reizi karjerā ar vienu sitienu bumbiņu bedrītē iedabūja "Ozo" treneris Arturs Krukovs, kas golfu spēlē jau kopš 1996. gada.

Īpaša Krukovam bija 13. bedrītes izspēle. Spēcīgā sānvējā izsitis ar 8. dzelzi no baltajiem tee, Krukovam sākotnēji šķita, ka bumbiņa palikusi nedaudz aiz bedrītes. Taču vēlāk, kopā ar Māri Gulānu, Igoru Pedo un Ivanu Uļjanovu dodoties tuvāk grīnam, Krukovs redzēja, kā bumbiņa pamazām pati lien iekšā bedrītē.

Izrādās, ka bumbiņa bija ieķērusies starp karogu un bedrītes malu. Vējam papluinot karogu, kāts ik pa brīdim atbrīvoja bumbiņai nedaudz vairāk vietas bedrītē. Visbeidzot bumbiņa jau pati palīda zem grīna līmeņa, bet līdz bedrītes apakšai nonāca tikai pēc karoga izņemšanas.

Krukovs priecājas, ka par neizdevušos nevarēja dēvēt arī visu spēli, jo hole in one papildināja četri bērdiji. Tad arī ar priecīgāku prātu varēts uzsaukt bāra tēriņus laimīgā hole in one lieciniekiem.

Par nule kā sākušos sezonu treneris ir optimistiski noskaņots, jo uz apmācību piesakās arvien jauni spēlētgribētāji, tātad golferu rindas varētu arvien paplašināties.

Ja ir vēlēšanās iepazīties ar "Ozo" sezonas atklāšanas turnīra starta laikiem, var klikšķināt uz 'karsto saiti'.

Pēdējās izmaiņas , 17.04.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē