Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

No sestdienas uz "Ozo"!

Spožās pavasara saules pamodinātie golfa instinkti tūlīt pat vairs nevienam nebūs jāslēpj - sākot jau ar šo sestdienu, no 4. aprīļa ikvienam golferim būs pieejams "Ozo Golf Club" laukums. Pagaidām spēlējamas būs 15 bedrītes, taču klasiskā 18 bedrīšu raunda noslēgšanai varēs rast kādu no trim papildu risinājumiem, un vēl trīs bedrītes piespēlēt klāt.

Vēlais pavasaris joprojām ir iekavējies meža bedrēs (3.-5.), tāpēc klasiska astoņpadsmitnieka spēle būs jāatliek uz nedaudz vēlāku laiku. "Ozo" grīnkīpers Mārtiņš Šternbergs prognozē, ka pilnā kaujas gatavībā visas bedrītes būs, sākot ar 10. aprīli – proti, Lieldienas jau varēs sagaidīt lieliskā formā.

Pagaidām slēgts būs treniņlaukums un restorāns darbosies pēc mazās programmas, garantējot tēju un kafiju. Ņemot vērā rīta dzestrumu, iespējams, labākais laiks, savu spēļu plānošanai būs ne agrāk par plkst. 9, bet klubs būs atvērts jau no plkst. 8.

"Ozo" piedāvā arī īpašu sezonas sākuma green fee – 25 lati par 18 bedrītēm. Kluba darba laiks – no plkst. 8.00 – 20.00.

Ja sezonas pirmās spēles rada pārliecību, ka nūjas pa ziemu sabojājušās, un sit galīgi ne tā kā vajag, "Ozo" veikalā uzreiz varēs nolūkot ko no jaunās "Callaway" kolekcijas.

Pēdējās izmaiņas , 02.04.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē