Arhīvs
10. Maijs, 2024. Maija, Paija
Pāru kaujas
rezultâti

Džordžijā sākums pieticīgāks

ASV studentēm 36 bedrītes dienā nav nekāds maratons, bet gan jau ierasts un normāls turnīra sākums. Džordžijas štatā startējot "Kirk/Lady Panther Intercollegiate" turnīrā, Laura Jansone pirmajā kārtā ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem sasniedza labāko rezultātu Austrumtenesijas Valsts universitātes (ETSU) komandā, taču otrās 18 bedrītes pirmdien tika noslēgtas ar +7, kas Latvijas golferi kopvērtējumā atvirzīja trešajā desmitā.

Pirms izšķirošās un pēdējās trešās kārtas Jansone dala 21. vietu, bet komandu ieskaitē ETSU "Lady Bucs" meitenes ir otrās. ETSU komanda pretendē uzvarēt otrajā turnīrā pēc kārtas. Pērn "Lady Bucs" "Kirk/Lady Panther Intercollegiate" guva 2. vietu.

ETSU komandā rezultāti ir ļoti kompakti - piecu sitienu robežās. Vislabāk nospēlējusī Sinead O'Sullivan (75-71) individuāli turnīra tabulā dala 6. vietu, savukārt Jansone (72-79) dala 21. vietu. Turnīra līdere Stefanie Kenoyer līderpozīcijās turās ar -2 zem PAR atbilstošiem 142 sitieniem (73-69).

"Kirk/Lady Panther Intercollegiate" ir pēdējais turnīrs pirms ASV studentu sporta (NCAA) "Atlantic Sun" konferences čempionāta, kas risināsies aprīļa vidū.

"Kirk/Lady Panther Intercollegiate" rezultāti pēc 2. kārtas: http://www.etsubucs.com/uploads/files/ETSU-women's-results-(3-30-09).pdf

Pēdējās izmaiņas , 31.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē