Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzemes čempionāts starta taisnē

Vairs tikai nedēļa atlikusi līdz sezonas pirmajam turnīram - Vidzemes atklātajam ziemas čempionātam, kas nākamās nedēļas otrajā pusē risināsies Spānijas īpašumos Maljorkā. Ja kādam pietrūkst izšķirošā stimula parakstīties dalībnieku sarakstā, tad pēdējais brīdis ar joni tuvojas. Šībrīža pieteikušos spēlētāju liste jau sola nopietnu cīņu par uzvaru absolūtajā sitienu spēles vērtējumā.

Kā zināms, par sacensību vietu ir izraudzīts viens no jaunākajiem Maljorkas laukumiem "Golf Park Puntiro" netālu no Palmas. Treniņdiena būs 19. martā, bet nākamās divas dienas tiks spēlēts sacensību ieskaitē. Divu dienu summā sitienu spēles uzvarētājs kļūs par Vidzemes ziemas čempionu. Laureātus sveiks arī ar gandarījuma balvām HCP neto ieskaitē.

Iespēja spēlēt Jack Nicklaus uzņēmuma projektētajā "Golf Park Puntiro" laukumā, kas atklāts pirms diviem gadiem, sola čempionāta dalībniekiem principiālu cīņu par čempiona lauriem. Dalībnieki laukumu jau laicīgi var izstudēt neklātienē http://www.golfparkmallorca.com/en/nuestro-club/index.php .

Neatkarīgi eksperti "Golf Park Puntiro" tāpat kā pārējos Maljorkas laukumus regulāri izvērtē praktiski visos iespējamos golfiskos un tam tuvu esošajos aspektos, lai spēlētāji zinātu, kas viņus sagaida http://www.mallorcagolf.info/courses/conditions/?id=17 .

Pēdējās izmaiņas , 11.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē