Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropas mediji spēlēs citur

Iegūtās tiesības Latvijā rīkot 2009.gada Eiropas mediju golfa čempionātu paliks nerealizētas, un šāda pavērsiena cēloņus nav grūti iztēloties. Sadarbības partneriem sākotnējā ideja par Latvijas popularizēšanu vairs nešķiet tik pievilcīga kā pirms pāris gadiem, kad saule mūsu platuma grādos spīdēja daudz spožāk.

Pirms pāris gadiem balsojumā Itālijā uzvarot Čehiju un Franciju, Latvija ieguva tiesības 2009.gada septembrī rīkot Eiropas žurnālistu "Masters". Ar Tūrisma attīstības valsts aģentūras atbalstu bija plānots uzņemt ap 100 žurnālistu no vismaz 12 valstīm. Mediji ne tikai kopīgi izbaudītu Latvijas golfa laukumus, bet arī vairāk uzzinātu par Latviju.

Joprojām neviens nešaubās, ka labi golfa laukumi ir reklāma visai valstij, par kuru pat Eiropā ļoti daudziem ir miglains un aptuvens priekšstats. Taču, lai nākamo reizi sarīkotu Eiropas žurnālistu "Masters", Latvijai var nākties gaidīt krietni ilgi. Gan tādēļ, ka bedres dziļums valstī vēl nav īsti apjausts, gan arī tāpēc, ka citi savas iespējas garām nepalaiž.

Eiropas žurnālistu "Masters" notiek reizi divos gados, pulcējot visdažādāko mediju darbiniekus. Pēdējos divos Eiropas "Masters" ir spēlējusi arī Latvijas Mediju kluba komanda.

Pēdējās izmaiņas , 06.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē