Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Puksta vietā Markss

Dāvim Pukstam gribot vai negribot pāraugot attiecīgo vecumu, junioru izlasē radās viena vakance, kam par piemērotāko atzina Svena Marksa kandidatūru. LGF valdes sēdē apstiprinot junioru izlases sastāvu, nekādas citas pārmaiņas tajā nav notikušas.

Paredzams, ka ar izlases spēlētāju meistarības kaldināšanu galvenokārt nodarbosies “Ozo Golf Club” pro Hakan Svensson.

Skaitliskais pārsvars 5:3 saglabājās meiteņu pusē. Meitenēm junioru izlasē tāpat kā pērn spēlēs Laura Jansone, Anete Indulēna, Krista un Māra Puisītes, kā arī Elīna Streļuka.

Junioriem Markss pievienosies vietu izlasē saglabājušajiem Mikum Gavaram un Kārlim Broderam.

Izlasē 14 gadus vecais Markss iekļuva ar iepriekš izlašu darbu vadījušā Artūra Krukova rekomendāciju. Iespēja apliecināt sevi junioru izlasē, cerams, Marksam būs pietiekami nopietns stimuls pacensties izdarīt visu iespējamo, lai spētu konkurēt ar abiem puišu komandas līderiem.

Vienā komandā ar vadošajiem junioriem Markss iekļuva ne jau tikai aizmuguriska balsojuma rezultātā – iepriekš gatavību darboties izlasē apliecināja gan jauneklis pats, gan viņa vecāki.

Līdz šim Markss golfam vairāk enerģijas tika veltījis sezonas laikā, bet ziemā viņš nopietni darbojās šorttrekā un jo īpaši kalnu slēpošanā.

Pēdējās izmaiņas , 13.04.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē