Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Jansonei finišā TOP 12

ASV studentu sporta (NCAA) sezonas pirmajā turnīrā Laura Jansone otrdien individuālajā ieskaitē finišēja dalītā 12. vietā, bet viņas Austrumtenesijas Valsts universitāte (ETSU) dalīja 6. vietu nopietna līmeņa komandu konkurencē. Nedraudzīgo laika apstākļu dēļ pat uzvarētājas rezultāts šoreiz bija plusos pret "Salt Creek Golf Course" laukumu.

Jansone 54 bedrīšu summā nospēlēja ar +11 virs PAR (72-79-76) un bija labākā ETSU komandā, bet uzvarētāja Hillary Packard (Kalifornijas Irvine universitāte) pārliecinoši uzvarēja ar +2 virs PAR. Trijām spēlētājām ar +5 šoreiz pietika dalītai 2. vietai.

Komandu ieskaitē ETSU "Lady Bucs" nospēlēja ar +62 virs PAR. Ar +36 virs PAR uzvarēja Sanhosē Valsts universitāte, kas ASV augstskolu golfa programmu reitingā ir augstajā 28. vietā.

Kalifornija šoreiz nenozīmēja siltu sauli un idilli golfa laukumā. Visskarbāk golferēm klājās otrajā kārtā, kad gāza lietus un pūta pamatīgs vējš, stāstīja ETSU "Lady Bucs" trenere Stefanie Shelton. Viņa ir apmierināta ar komandas spēju pēdējā kārtā saņemties un atstāt aiz sevis tik spēcīgu komandu kā Kolorādo universitāti (30. vieta reitingā) un nospēlēt līdzīgi ar Longbīčas Valsts universitāti (43.). 

Lai analizētu kļūdas un pieslīpētu jaunus plānus, ETSU meitenēm nav daudz laika. Pēc nedēļas jau varēs izvērtēt "Kiawah Island Women's Intercollegiate" turnīrā Dienvidkarolīnā iespēto.

"Aztec Spring Invitational" rezultāti:

Komandu: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/team1431.html 

Individuāli: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player1431.html 

Pēdējās izmaiņas , 18.02.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē