Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kriketa zvaigzne golfā

Ne viens vien citos sporta veidos panākumus guvis atlēts vēlāk pievēršas golfam, cerot gūt panākumus arī sportiskās karjeras nākamajā pakāpienā. Taču ar sarkaniem tepiķiem dzīve tāpat vien nevienu nelutina - nupat kā par to profesionālajā golfā pārliecinājies viens no visu laiku slavenākajiem Indijas kriketa meistariem Ajay Jadeja.

"Players Championship" turnīrā Kalkutā Jadeja padevās cerīgs sākums ar -1 zem PAR atbilstošiem 69 sitieniem. Taču otrajā kārtā sekojušie 82 sitieni sagrāva visas 38 gadus vecā Jadeja cerības uz spožu profesionālā golfera karjeras sākumu, jo nācās palikt krietni aiz kata.

Indijā krikets popularitātes ziņā neatpaliek no golfa Skotijā, tādēļ reti kuram šajā vairāk nekā miljarda iedzīvotāju valstī varēja palikt nepamanīta Jadeja nelāgā šķiršanās no sava pirmā sporta veida. Par līdzdalību sarunātās spēlēs Jadeja 2000. gadā tika diskvalificēts uz pieciem gadiem. Vēlāk viņam tiesā izdevās panākt attaisnošanu un uz brīdi atgriezties augstākā līmeņa kriketā.

Jadeja var tikai trenēties un cerēt, ka arī golfā viņu gaida panākumi. Līdzšinējā prakse gan rāda, ka uz visaugstākajiem panākumiem golfā kā otrajā sporta veidā ir grūti cerēt.

Pēdējās izmaiņas , 05.02.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē