Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Gada pirmais numurs

Gadu beidzot var uzskatīt par pilnvērtīgi sākušos, jo nācis klajā žurnāla „Golfs.lv” janvāra/februāra numurs. Balvu par mūža ieguldījumu sportā saņēmušais Vilnis Baltiņš seniors lielajā intervijā stāsta par savu pasauli ar centru golfa laukumā un dzimtas mājvietā Ugāles dzirnavās, kā arī ar pieredzējušu aci izvērtē mūsdienu sabiedrībā aktuālas lietas.

Cik maksā uzbūvēt golfa laukumu, un ar ko jārēķinās jaunu projektu sācējiem, palīdzēs izprast auditoru kompānijas KPMG veiktais pētījums. Tāpat lasiet par to, kā golfa laukumu arhitektūrai pievērsies pasaules ranga pirmais numurs Tiger Woods, kam īpaši vilinošas šķiet arābu zemes, ASV un Meksika. Ja Amerikai ir Woods, tad PGA Eiropas tūre šosezon ir sagatavojusi savu atbildi – naudīgo „Race to Dubai”, kas Vecās pasaules virzienā liek skatīties ne vienam vien pasaules elites golferim.

Plašāks apraksts veltīts „Cobra” nūjām – tas ir stāsts par zīmolu, kas dažu desmitu gadu laikā no necilas nūju darbnīcas kļuvis par pasaulē respektētu un godā turētu vērtību. Lasiet arī par citu jaunu brīnumu pasaules golfā – Ryo Ishikawa, kurš savu pirmo miljonu nopelnīja vēl pirms skolas beigšanas, kā arī pērn 17 gadu vecumā tika atzīts par gada labāko Japānas sportistu.

Kamēr ziema saldē spēcīgāk kā citus pēdējos gadus, noderēs pa kādai karsto kokteiļu receptei no „EVO bāra”. Savukārt par saules siltumu golfā, citu Eiropas golfa aprakstnieku kompānijā iepazīstot Portugāles lieliskos laukumus, stāsta Linards Lapa.

Lai jaunajā sezonā ikviens spēlētu arvien labāk, padomus koncentrēšanās mākslā sniedz Salienas treneris Hakan Svensson, bet Latvijas amatieru čempiones Kristas Puisītes paraugs vingrošanas zālē palīdzēs ikvienam vēl pirms lielās sezonas sākuma gādāt par stipru muguru. Un kā jau allaž, arī tas vēl nav viss…

Pēdējās izmaiņas , 03.02.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē