Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Tehnokrātisks delīrijs

Nesen pārlūkojot jaunākos notikumus dāmu profesionālajā golfā, pavisam nejauši golfs.lv acī iekrita teksts latviešu valodā. Taču prieks par vēl vienu latviski rakstošu golfa mediju tūlīt pat noplaka pārlasot tekstu, kas izrādījās "Google" automātiskā tulkojuma auglis. Dažviet komisks, bet tomēr tik sapiņķerēts, ka kļuva skaidrs - bez svešvalodu prasmes ziņu lasīšanā tik drīz vēl neiztikt.

Lūk, ko spēj uzģenerēt datorprogramma par izšķirošajiem notikumiem "Dubai Ladies Masters" turnīrā, radot arī tādas vardarbības pērles kā "divi nošauti rezultātā pēc šaušanas trīs birdies".

The Dubai Ladies Masters 2008 bija emocionāli, kas beidzās vakar kā Annika Sörenstam gatavā playing viņas pēdējā profesionālo maču. Zāle FAME sieviešu Zviedrijas golfa spēlētājs sasaistīti ar ko septīto pozīciju šaušanas kāda par apaļā 4. Annika Annika Sörenstam kopējais rādītājs bija 282.

No 18 th caurums Annika shot astoņu pēdu putniņš Putt ir iepakotas galerija golf faniem un viņas kolēģi dalībniekiem. Pēc apdares, bija svilpes un Cheers. Annika izvirzīja viņas īsa golfa nūja un hugged viņas caddie, Terry McNAMARA, kas bijusi ar viņu par pēdējo deviņu gadu laikā.

Trīsdesmit astoņus gadus vecs Annika Sörenstam bijusi illustrious pārvadātājs par sešpadsmit gadiem. Šajā laikā viņa uzvarēja 89 titles tostarp desmit lielāko čempionātu, kas pieteicās viņas viens no visveiksmīgākajiem sieviešu Professional Golfers visu laiku. Attiecībā Dubai Ladies Masters 2008, Sörenstam bija aizstāvēt čempionu. Viņa uzvarēja čempionāts 2006 un 2007. Annika Sörenstam gatavojas precēties Mike McGee janvārī un uzsākt ģimenes un savu biznesu.

Anja Monke, trīsdesmit vienu gadu vācu golfa spēlētājs no Hannover, pabeigt pirmajā vietā. Tas ir viņas otrā title pēc Vediorbis Open de France Dames beigās septembrī. Anja Monke shot 4 zem par un pavisam rādītājs 13 ar par.

"Es jūtos ļoti priecīgs," teica slapja Monke pēc apšļākt ar ūdeni viņas kolēģiem un jāpiekrīt pirmo balvu čeku EURO 75000 kunga Abdullah Kalban, prezidents un CEO of Dubai.

"Man ir, man bija spēlēt manu spēli neatkarīgi vai kur uzsvars tiek likts. Es tikai centos koncentrēties uz manu spēli, un, protams, Es dzirdēju lielie applause, kad viņa bija hitting viņas shot iekļaušanu 18. zaļš. Man bija 16 green tajā laikā. Un tad Mēs redzējām viņas faktiski apdares atslēgt gada 18. Mēs hit mūsu tee šāvienu līdz tam laikam, un tāpēc es varētu vismaz skatīt mazliet. "

Monke sākās ar divu shot pārākumu pār Dānijas Iben Tinning. Viņa shot a putniņš par par-4 otro caurumu. Notika intensīva konkurence starp Anja Monke un itāļu golfa spēlētājs Veronica Zorzi bet Monke devās un ieguva divi nošauti rezultātā pēc šaušanas trīs birdies, sākot no 10 th caurumu. Monke tad a bubulis par 15 th caurums, taču viņa birdied par 16 th un gatavo 17 th un 18 th par par. Veronika Zorzi, kurš uzvarēja Vediorbis Open de France Dames čempionu divas reizes, pabeigt trešo vietu ar trīs ar par darbības pēdējā kārtā.

Pēdējās izmaiņas , 16.01.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē