Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" uz slēpēm

Pēc vairākām nenoteikta klimata ziemām beidzot sniegs ir pietiekamā daudzumā un sala kniebieni degunā mudina noticēt, ka baltā krāsa ainavā varētu dominēt vēl ilgāku laiku. Tādēļ "Viesturi" pašlaik ir īstā vieta, kur izbaudīt gabaliņu īstu ziemas prieku, mežos un klajumos mērojot kilometru pēc kilometra distanču slēpošanas trasē.

Ikviens slēpotgribētājs trasē allaž būs gaidīts, taču "Viesturu" ģenerāldirektore Sandra Opite mudina ziemas prieku baudītājus vairāk izmantot brīvo laiku darba dienās, jo brīvdienās jārēķinās ar daudz lielāku gribētāju skaitu. Trase darbojas diennakts gaišajā laikā, bet vēlāk slēpotājam pašam būs vajadzīgs lukturītis, lai brangajās predēs neapmaldītos.

Tāpat kā iepriekš slēpošanas laikos "Viesturos", aptuveni trīs kilometrus garajā trasē var doties gan ar savu, gan īrētu inventāru. Ja pašam ir viss nepieciešamais, trases izmantošana divu stundu garumā maksā divus latus (bērniem līdz 12 gadiem un pensionāriem - vienu latu). Ar inventāra īri - sešus latus (Ls 3 un Ls 4 attiecīgi bērniem un pensionāriem).

Inventāru īrējot, jārēķinās, ka var būt nepieciešams kāds personu apliecinošs dokuments. Tā kā slēpojoši pensionāri arvien izskatās jaunāki par saviem gadiem, atlaižu saņemšanai nepieciešama attiecīga apliecība.

Neviens meteorologs galvu ķīlā neliks, rakstot prognozes par to, cik ilgi ziema vēl būs labvēlīga ar sniegu, tādēļ iespējas jāizmanto, kamēr tās vēl ir rokas stiepiena attālumā. Vairāk informācijas sniegs "Viesturu" recepcijā t. 26444390.

Pēdējās izmaiņas , 05.01.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē