Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

“Orange Bowl” tikts līdz pusei

Spraiga gada nogale Amerikā padevusies diviem no spēcīgākajiem Latvijas jaunajiem golferiem. Krista Puisīte un Kārlis Broders Floridā turpina cīņas prestižajā junioru “Orange Bowl” turnīrā, kur pēc pirmajām divām kārtām rezultāti viņus ierindo lejpus turnīra tabulas ekvatora.

Krista abas pirmās kārtas nospēlēja ar 78 sitieniem (+8 virs PAR) un summā ar +16 virs PAR dala 23. vietu 36 dalībnieču konkurencē.

Meitenēm mīnusos pret laukumu gan nav neviena spēlētāja – pēc divām kārtām līderpozīcijas ar +1 virs PAR dala argentīniete Victoria Tanco un ASV golfere Kristina Wong.

Savukārt Kārlis dala 55. vietu 59 spēlētāju sabiedrībā. Pēc pirmās kārtas 80 sitieniem otrajā kārtā veicās nedaudz labāk, taču 77 sitieni tik un tā nozīmēja summā +17 virs PAR, un par tikšanu augstāk jācīnās nākamajās divās dienās.

Puišiem ar spēli zem PAR patlaban ir garantēta vieta pirmajā desmitniekā, kur līderis ar –7 zem PAR ir anglis Stiggy Hodgson.

Junioru “Orange Bowl” turnīrs “Biltmore Golf Course” noslēgsies otrdien.

Pirms iesaistīties cīņā par Apelsīnu trauku, Broders un māsas Puisītes spēlēja Maiami "Doral-Publix Junior Golf Classic" turnīrā 16-18 gadus veco golferu konkurencē.

Visaugstāk tika Krista Puisīte, dalot 15. vietu ar trijās kārtās iekrātiem 232 sitieniem (78-74-80), bet Māra finišēja 22. vietā ar 239 sitieniem (76-81-82). Abas māsas finišēja galvenajā “Championship” grupā, kur cīnījās 25 golferes, bet gandarījuma grupā turnīru pabeidza vēl vairāk nekā 40 spēlētāju.

Kārlis ar rezultātu 82-87 palika aiz kata, tiesa spēlēt junioram nācās ar īrētām nūjām, jo paša bagāža aizkavējās.

Pirms gada Mikus Gavars "Orange Bowl" finišēja dalītā 48. vietā 70 spēlētāju konkurencē ar rezultātu +20 virs PAR. Savukārt Krista ar +35 virs PAR bija 33. vietā no 38 dalībniecēm.

"Doral-Publix Junior Golf Classic" rezultāti: http://www.dagagolf.org/tournaments/doral/scores2008/score6.php

Junioru “Orange Bowl” rezultāti pēc otrās kārtas (juniori): http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player1411.html 

Junioru “Orange Bowl” rezultāti pēc otrās kārtas (juniores): http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1412.html 

Pēdējās izmaiņas , 29.12.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē