Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Daly pāraudzina skatītāju

Ne īpaši maigu metodi cīņā pret turnīru uzvedības noteikumu pārkāpējiem “Australian Open” izvēlējās vētrainais John Daly. Pēc neveiksmīga sitiena Daly seju tuvplānā vēlējās iemūžināt kāds fans, kura fotokamera mirkli vēlāk tika izšķaidīta pret koku.

Incidents notika pēc tam, kad Daly sitiens no 9. bedrītes starta vietas beidzās ar bumbiņas nonākšanu rafā. Golferis vēlāk skaidroja, ka lūkojis vietu, kur nodropēt bumbiņu, kad viņu no pārdesmit centimetru attāluma apžilbinājusi zibspuldze.

“Ja vēlies fotokameru, nopirkšu tev jaunu,” neveiksmīgajam fotogrāfam mirkli pēc aparāta bojāejas paziņoja Daly. Turnīra rīkotāji “Golf Australia” vēlāk paziņoja, ka Daly nesodīs, jo skatītājs pārkāpis uzvedības noteikumus, kas liedz laukumā ienest fotoaparātu.

“Man acis vēl joprojām deg no zibspuldzes uzliesmojuma,” vēlāk sūkstījās Daly. Turklāt fotografētājs jau iepriekš no tuva attāluma bija veicis vairākus uzņēmumus.

Visticamāk, ka Daly pilnīgi sveikā tomēr cauri netika, jo PGA tūres komisārs Ben Sellenger piektdien atzina, ka ar golferi incidents ir apspriests. “Lieta ir noslēgta un lēmumi tajā ir pieņemti atbilstoši PGA tūres reglamentam,” diplomātiski paziņoja Sellenger.

Tā kā tūres vadības un Daly vienošanās tiek uzskatīta par privātu, nekāda papildu informācija par to netiek izpausta.

“Australian Open” noslēgsies svētdien.

Pēdējās izmaiņas , 12.12.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē