Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Sorenstam atvadās Dubaijā

LPGA tūrē visus rēķinus jau noslēgusī Annika Sorenstam uz lielās golfa skatuves parādīsies vairs tikai vienu reizi - zviedriete ceturtdien uzsāks cīņu "Dubai Ladies Masters", kas iekļauts dāmu Eiropas tūres kalendārā. Lai gan Sorenstam pretendē turnīrā uzvarēt otro gadu pēc kārtas, viņa pati atzīst, ka savas pēdējās sacensības vairāk izbaudīs kā piedzīvojumu.

Iespējams, visu laiku izcilākā golfere "Emirates Golf Club" ieradās ne tādā formā kā gribētu. Pēc Sorenstam vadītās komandas uzvaras "Lexus" kausa izcīņā viņa devās uz Indiju, lai sevi sakārtotu ar jogas palīdzību. Taču 38 gadus vecā spēlētāja vēl saķēra vīrusu, bet tomēr aizbrauca uz Malaiziju, kur top viņas izstrādāts 63 bedrīšu golfa komplekss.

Sorenstam atzīst, ka kopš "Lexus" kausa nūjas rokās ņēmusi daudz retāk nekā vajadzētu, lai justos labā formā. Tādēļ turnīrs viņai drīzāk būs atvadu svētki, kur spēlētājas nākamais vīrs Mike McGee uzņēmies videooperatora pienākumus, un viesu vidū vēl gaidāmi abu vecāki. Savukārt "Dubai Ladies Masters" rīkotāji spēlētāju sarakstā iekļāvuši arī viņas māsu Charlotta Sorenstam.

Sorenstam un McGee kāzas gaidāmas janvārī Orlando, kur lūgto viesu vidū ir arī Tiger Woods ar savu otro pusi.

Visus tiltus Sorenstam gan nesteidz nodedzināt un saka, ka neplāno atgriezties profesionālajā golfā, taču tādas esot viņas šībrīža izjūtas. Sorenstam vienkārši ir gatava jaunai dzīvei un tās izaicinājumiem, bet tālāku nākotni viņa nesteidz saplānot jau tagad.

Darāmā Sorenstam nepietrūks biznesa laukā, jo viņai ir gan sava "Annika Academy", gan sava parfimērijas līnija un sarkanvīna darītava. Tas viss seko 89 uzvarām profesionālajā golfā, turklāt Sorenstam ir vienīgā sieviete, kas sacensībās spējusi nospēlēt ar maģisko rezultātu 59.

Pēdējās izmaiņas , 10.12.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē