Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Woods uz atlabšanas takas

Nopietnus treniņus pēc ceļgala operācijas atsācis Tiger Woods, taču pasaules golfa ķēniņš ar atgriešanos sacensību apritē neplāno sasteigt. Woods nav mainījis plānus šogad sacensībās nespēlēt, nākamo startu atliekot uz 2009. gadu.

"Ceļgals dzīst labi," teica Woods. "Es katru dienu nopietni trenējos, un viss iet arvien uz priekšu. Esmu jau sācis čipot un puterēt, taču ar pilnu vēzienu vēl nesitu. Tā tas turpināsies līdz nākamajam gadam."

Kopš pārspēlē "US Open" gūtās uzvaras Woods ir operētas ceļgala saites, un jau tolaik 14 "Major" turnīru uzvarētājs skaidroja, ka turnīru apritē atgiezīsies tikai nākamgad.

ASV mediji jau apcer, ka Woods, kurš kļuva par pirmo melnādaino golfa zvaigzni, nekādi nav komentējis Barack Obama uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās. Lai arī Obama ir pirmais melnādainais ASV prezidents, viņš solījis palielināt nodokļus bagātajiem, kas skartu arī Woods un citus profesionālā golfa spīdekļus.

Pagaidām Woods vairāk strādā golfa laukumu projektēšanā un dažādu sponsoru pasākumu apmeklēšanā kopā ar savu sievu Elin. Atceroties jaunības dienas Dienvidkalifornijā, Woods nesen arī bija devies uz Losandželosas "Dodgers" beisbola spēli, taču piedzīvoja vilšanos - viņa komanda zaudēja.

Pēdējās izmaiņas , 06.11.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē