Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Latvieši uzspēlēs ar zviedriem

Pasaules amatieru komandu čempionāta izlozei labpaticies Latvijas golferiem vismaz vienā sacensību kārtā partneros piespēlēt vienu no turnīra favorītvalstīm Zviedriju. Tas gan būs otrajā raundā piektdien, kad flaita trešā valsts būs Pakistāna. Ceturtdien pirmajā kārtā Latvijas puiši Austrālijā spēlēs kopā ar Īriju un Kolumbiju.

Čempionāts Latvijai sāksies "Grange Golf Club" Rietumu laukumā no 10. bedrītes. Pirmais plkst. 1.06 pēc Latvijas laika startēs Reinholds Pīrāgs, tad Mikus Gavars un Kārlis Broders. Otrajā dienā jāspēlē "Adelaide Royal Golf Club", kas ir tipisks links laukums, no Adelaidas vēsta delegācijas vadītāja Santa Puče.

Noskaņojums komandā valda optimistisks, un visi pamazām aprod ar šāda turnīra gaisotni. Īpaši jau Pīrāgs, kam līdz šim augsta līmeņa sacensībās nav tik lielas pieredzes kā Broderam un Gavaram.

Savukārt Latvijas meitenes jau devušās mājup. Laura Jansone jau atgriezusies Amerikā, bet Krista un Māra Puisītes atceļā devās šodien. Pirms meiteņu šķiršanās no Austrālijas visa Latvijas komanda devās uz svētku vakariņām, ko sarīkoja Adelaidas "Daugavas Vanagi".

Čempionāta ietvaros dāmu turnīra noslēguma pasākums bija jau sestdien kopā ar puišu komandām. Latvieši sēdēja pie viena galda ar igauņiem, tā kā kaimiņu būšana turpinās arī ekvatora otrā pusē. Balle bijusi laba un meitenēm godam nopelnīta.

Savukārt Puče turpināja Latvijas uzvaru tradīciju pasaules čempionāta komandu kapteiņu un delegātu turnīrā. "Kooyoonga Golf Club" laukumā Puče bija labākā dāmu konkurencē, kur uzvaru nodrošināja ar nepilniem 30 stableford punktiem. Iepriekšējā pasaules čempionātā Dienvidāfrikā analoģiskā turnīrā uzvarēja Hakan Svensson.

Pēdējās izmaiņas , 14.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē