Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Pirms pēdējās kārtas trešajā desmitā

Pēc piektdien Adelaidā nospēlētās trešās kārtas Latvijas meitenes pasaules amatieru čempionātā dala 30. vietu. Lai gan individuālie rezultāti turnīrā spēlētājām ir svārstīgi, komandas ieskaitē iekļaujamie skaitļi arvien ir stabili un nedaudz zem +10 virs PAR. Šoreiz komanda "Grange Golf Club" Rietumu laukumu izspēlēja ar +9 virs PAR.

Ļoti izdevusies diena bija Mārai Puisītei, kura nospēlēja ar 74 sitieniem, jeb +2 virs PAR. Maz kļūdu, spēle bez lielām problēmām un stabila ripināšana tāpat kā dienu iepriekš, Māras panākuma recepti atstāsta delegācijas vadītāja Santa Puče.

Otrs komandas rezultātā ieskaitītais cipars bija Lauras Jansones +7 virs PAR. Šoreiz Lauras izredzes uz labāku rezultātu palika bunkuros, turklāt gadījās arī no viena bunkura trāpīt nākamajā. Ja kļūdas, tad pa nopietno, un tas viss piegrīna bunkuru dēļ.

Kristai Puisītei dzimšanas dienā dāvanu vietā drīzāk bija sagatavoti papildus pārbaudījumi. Jau uz pirmā tee tika pieteikts, ka spēlē jubilāre, bet laukumā juniorei sekoja Teksasas universitātes trenere. Rezultātā sākts ar trim bugijiem un finišā +8 virs PAR atbilstoši 80 sitieni. Kā atzīst pati golfere, pirmie bugiji izsituši no līdzsvara, turklāt pēc neveiksmīgiem ripinājumiem zudusi pārliecība par sevi. Lai arī vēlāk šajā ziņā izdevās atgūties, saglābt rezultātu neizdevās.

Māra finišēja ar trim bērdijiem un pieciem bugijiem, Laurai - divi bērdiji, četri bugiji, divkāršs un trīskāršs bugijs, bet Kristai - divi bērdiji, astoņi bugiji un divkāršs bugijs.

Pirms pēdējās kārtas vietu sadalījums turnīra tabulā jau ir daudzmaz skaidri iezīmējies. Tikai fatāla neveiksme var laupīt čempionu kausu zviedrietēm, kas pirms pēdējām 18 bedrītēm par 11 sitieniem apsteidz tuvāko sekotāju Spāniju. Savukārt Latvijai ir visas iespējas noturēties trešajā desmitā un saglabāt turnīrā labākās Austrumeiropas komandas titulu.

Iespēja nedaudz pasekot spēlei bija arī Kārlim Broderam, kam pirmie iespaidi par laukumu raisījuši respektu. "Grange Golf Club" Rietumu laukums būs viens no diviem cīņas laukiem kungu komandām, kas pirmo kārtu izspēlēs pēc nedēļas.

Noslēdzošajā raundā Latvijas golferes sestdien spēlēs Austrumu laukumā kopā ar Čīles un Puertoriko pārstāvēm, kas pretendē apsteigt mūsu meitenes un iekļūt trešajā desmitā.

Pasaules amatieru komandu čempionāta rezultāti:

Komandu ieskaite: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/team/static/team1289.html

Individuāli: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1289.html

Latvijas golferes: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/tdetail29_1289.html

Pēdējās izmaiņas , 10.10.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē