Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Prezidenta kauss Marksiem

Klasiskā zelta rudens dienā "Viesturos" tika aizvadīts viens no sezonas klasiskajiem turnīriem, kas arī šogad bija izpelnījies golferu lielu atsaucību. Visveiksmīgāk ar pasākuma sportisko pusi tika galā Kristīne un Svens Marksi, kopīgiem ģimenes spēkiem izcīnot uzvaru GK "Viesturi" Prezidenta kausa izcīņā.

Ja rīts vēl bija mazliet piemācies, tad vēlāk golferus jau sildīja teju vasarīgi saules stari. Turklāt tuvāk sacensību noslēgumam iestājās absolūts bezvējš, kas ļāva pat mazākajām skaņām netraucēti atbalsoties pāri vai visam laukumam.

Lai gan turnīrā oficiāli akceptēja tikai par 21 gadu vecāku golferu dalību, divi spēlētāji bija izpelnījušies īpašu atļauju, un viens no viņiem arī veicināja uzvarētāju komandas panākumus. Svens kopā ar savu mammu Kristīni prata saburt īsto uzvaras ķīmiju, un izcīnīja pirmo vietu.

Taču rezultātu uzskaitīšanā bija nepieciešams īsts fotofinišs, jo vienāds scramble neto sitienu skaits (60) bija gan pirmās, gan 4. vietas ieguvējiem. Mērot pēc komandu handikapiem, otro vietu guva dakterduets Voldemārs Lejiņš un Uldis Ķelle, bet trijnieku noslēdza Guntars Dobelis un Inga Redliha.

Uzvarētāju vārdus iemūžinās uz Prezidenta kausa tofejas pamatnes, kas gan būs jāpalielina, jo visas līdzšinējās brīvās vietas uz trofejas jau ir aizpildītas.

Turnīrs kā jau sava veida viesības notika bez lielas steigas, taču dalībnieki ar to varēja rēķināties iepriekš - izvietot deviņās bedrītēs vairāk nekā 60 golferu shotgun startā nav vienkāršs uzdevums. Pasākuma īpašo raksturu apliecināja arī tāda Latvijas golfā sen nepieredzēta akcija, kā dalībnieku kopējs foto sacensību noslēgumā pie 9. bedrītes grīna.

Lai gan "Viesturu" kalendārā ir atlicis vairs tikai viens turnīrs, par īsto sezonas noslēgumu teikšana būs citiem spēkiem, kas pagaidām vēl lutina golferus ar siltumu un krāšņu rudens krāsu paleti. Atliek vien izmantot sniegtās iespējas.

Pēdējās izmaiņas , 27.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē