Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar sveicienu no Īrijas

Laika apstākļi sestdien pielāgojās "Ozo Golf Club" notikušā "Tullamore Open" prasībām, lai nevienam nerastos šaubas par pareizi izvēlētu sacensību atbalstītāju. Ar pamatīgu vēju no Ķīšezera pietika, lai pat bez sponsora dzēriena palīdzības sajustos gluži kā īstā Atlantijas pūtienā Īrijas krastos. Taču uzvarētājiem, kā zināms, nekas nespēj traucēt.

Neraugoties uz vētraino spēli, abi uzvarētāji kungiem pat spēja uzlabot savus handikapus. Spēcīgākajā HCP grupā labākais bija Ardis Markss, bet otrajā grupā nepārspēts palika Ivars Gerhards.

Dāmu konkurencē uzslavas par izturību un raksturu bija pelnījušas visas dalībnieces, lai arī laureātu balvas saņēma tikai trīs veiksmīgākās. Uzvarēja Diāna Lediņa, aiz sevis trijniekā atstājot Katarinu Gorelovu un Vinetu Ruku.

Līdzības ar Tulamoras klimatu saskatīja arī sacensību galvenā labvēļa pārstāvis Kevin McHale, sakot, ka "Ozo Golf Club" sajuties gluži kā Īrijā. McHale ne tikai pasniedza balvas, bet pirms tam arī pats piedalījās turnīrā, atzīstot "Ozo" laukumu šādā vējā par visai āķīgu pārbaudījumu.

"Tullamore Open" ietvaros notika vēl viena nopietna spēle, kurā noskaidrojās "Ozo Golf Club" kluba match-play čempionāta uzvarētājs. Ar 18 bedrītēm bija par maz, lai Andris Zvans un Tālivaldis Pētersons tiktu skaidrībā, kam pienākas čempiona tituls. Sekoja pārspēle, kur jau pirmajā bedrītē Zvanam izdevās gūt virsroku.

Savukārt Salienā pēc sestdien izspēlētās pirmās kārtas golferi nonāca tikai "Saliena Open" pusceļā. Sitienu spēles ieskaitē ar 74 sitieniem nospēlēja Dāvis Puksts, bet no amatieriem labākie bija Roberts Tiļuks, Guntis Šantars un Monta Sokolovska, kuri 18 bedrītēs atstāja pa 82 sitieniem. HCP neto ieskaitē ar neto 70 sitieniem vadībā ir Martin Tenzer, Monta Sokolovska un Ivo Šneiders.

Pēdējās izmaiņas , 13.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē