Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Debija 3K klubu turnīram

Jaunu azarta noti klubu kustībā solās ieviest jaundibinātais 3K turnīrs, kam debija paredzēta trešdien uzreiz trijos laukumos - "Ozo Golf Club", Salienā un "Viesturos". Triju klasisko laukumu golfa klubu komandas spēkiem mērosies vēl jo vairāk intrigu veicinošajā match-play formātā. Turnīra noslēgums un apbalvošana paredzēta tās pašas dienas vakarā "Viesturos".

Turnīra nolikums paredz iespēju klubiem parādīt ne tikai savu labāko spēlētāju meistarību, bet arī augstāka handikapa golferu prasmes. Dalībnieki būs sadalīti trijās handikapa grupās un cīnīsies ar sev līdzīgajiem no citiem golfa klubiem, pastāstīja viens no maču rīkotājiem Vilmārs Jansons.

Katrā no trim handikapa grupām (HCP 0-9, HCP 10-18, HCP 19-27) ir pieteikts pa pieciem spēlētājiem.

Katrā spēles grupā (flaitā) būs pa vienam golferim no katra kluba, līdz ar to katrā flaitā būs trīskāršs match-play. Ik flaitā varēs saņemt punktu par uzvaru, pus punktu par neizšķirtu, vai nulli par zaudējumu. Summējot gūtos punktus, arī kļūs zināmi pirmie 3K kausa ieguvēji.

"Ozo" laukumā un Salienā spēles sākums plānots plkst. 13, bet "Viesturos" plkst. 14. Savu spēles partneru vārdus var uzzināt tee-times sarakstā 'Turnīru' sadaļā. Turpat aplūkojama arī starta liste "Aurum" ģimeņu čempionātam - "Ozo Golf Club" laukumā spēle sestdien sāksies visiem vienlaicīgi plkst. 8.30.

Pēdējās izmaiņas , 29.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē