Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" atgriežas Nakts golfs

Pēc vairāku gadu pārtraukuma naktī no piektdienas uz sestdienu „Viesturos” būs iespēja piedalīties aizraujošā piedzīvojumā – spēlēt nakts golfu un atpūsties līdz pat rīta gaismai. Spēli ar luminiscējošām bumbiņām pavadīs lāpu un sveču gaisma, savukārt skatītāju izklaidei būs speciāla nakts programma.

Nakts golfa 9 bedrīšu turnīrā būs komandu spēle, un sagaidāms, ka netrūks arī spēcīgu golferu. Startam ir pieteicies Kārlis Broders, tāpat sagaidāma Dāvja Puksta un Mikus Gavara līdzdalība.

Arī balvas būs pieskaņotas nakts tēmai – viesi, kā jau personas, kam par amatiera statusu nav jāsatraucas, pretendēs uz salona KARE svečturi vairāk nekā 1000 latu vērtībā par hole in one uz saliņas pie kluba mājas, savukārt spēlētājiem 7. bedrītē būs iespēja iegūt pieczvaigžņu viesnīcas „Hotel Bergs” penthouse apartamentus uz vienu nakti ar gardām vakariņām restorānā „Bergs”.

Pasākuma ietvaros viesu labsajūtai un izklaidei paredzētas arī tādas aktivitātes kā ķermeņa apgleznošana ar luminiscējošām krāsām, nagu dizains, modes skates, galda spēles (biljards, šahs, kazino), degustācijas, akcijas un izlozes, kā arī līdzjutējiem būs iespēja iemēģināt roku un piedalīties sacensībās bumbiņu ripināšanā uz izgaismotā treniņgrīna pie kluba mājas. Tāpat viesi varēs mieloties ar „Lauris Restaurant Service” gardajiem kokteiļiem un nakts uzkodām.

Pasākuma rīkotājs Aigars Strauss ir pārliecināts, ka šādi turnīri ļauj spēlētājiem izaicināt pašiem sevi, kā arī parādīt savu meistarību izklaidējoties. Pasaulē līdzīgi pasākumi savdabības un netradicionālās pieejas dēļ ir  ļoti populāri ne tikai golfa spēlētāju, bet arī skatītāju vidū, stāsta Strauss, piebilstot, ka Nakts golfa mērķis ir apvienot sportu ar izklaidi.

Lai gan Latvijas nakts laikā mierīgi būs arī Pekinas olimpiskajos laukumos, visi, kas baidīsies ko nokavēt, varēs pasākuma laikā sekot līdzi jaunākajām sporta aktivitātēm uz diviem lieliem TV ekrāniem.

Uzvarētāju apbalvošanas ceremonija notiks pēc turnīra noslēguma pašā nakts melnumā ap plkst. 3, un labākie saņems vērtīgas balvas no turnīra atbalstītājiem. Nakts golfs ir tradīcija, kas atgriežas, jo pirmais šāds turnīrs notika jau 2001. gadā.

Skatītājiem ieeja pasākumā bez maksas, bufetes piedāvājums par atsevišķu samaksu. Savukārt golferi pēc jau ierastās sistēmas var pieteikties "Viesturu" recepcijā.

Pēdējās izmaiņas , 18.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē