Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Lielā diena Dobelim

Gandrīz nevienu iespēju Rīgas rajona kausa turnīrā svētdien garām nepalaida Guntars Dobelis - papildus pirmajai vietai spēcīgākajā HCP grupā viņš izcēlās gan ar precīzāko tuvāko sitienu 2.bedrītē, gan ar tālāko draivu, kā arī manāmi uzlaboja savu svaigi kā viencipara skaitļos iedabūto handikapu.

Par Rīgas rajona kausa ieguvēju Dobelis kļuva ar 42 stableford punktu guvumu, turklāt tikai dienu iepriekš turnīrā "Ozo" laukumā viņa rezultāts bija 39 stableford punktu vērts, kas ļāva kļūt par HCP 9,9 īpašnieku. Otro turnīru pēc kārtas handikapu uzlaboja arī Vilis Krištopans, kam šoreiz par 40 stableford punktiem pienācās 2. vieta. Trešais ar savam handikapam (HCP 7,2) atbilstošu rezultātu bija Aigars Pērkums.

Iespaidīgi rezultāti stableford punktu izteiksmē kungiem bija arī abu pārējo handikapa grupu uzvarētājiem. Andris Rodze ar 43 punktiem uzvarēja HCP 13-24 grupā, savukārt Rūdolfs Ķelle ar 42 punktiem atzīmēja atvadas no HCP 25-36 grupas.

Dāmām neatlaidīgi pretim singla handikapam virzās Monta Sokolovska, kam HCP 0-18 grupā uzvarēt ļāva 39 punkti. Savukārt Jūlija Osmolovska bija labākā HCP 19-40 grupā.

Visi golferi izbaudīja lielisku dienu "Viesturos", taču daži vārdi ne bez pamata tika piebilsti ne tik saulainā tonī. Tie, protams, tiešā veidā attiecās tikai uz nedaudziem aizmāršīgajiem, taču pa sabumbotajiem grīniem jāspēlē arī tiem, kam pašiem nekad nav slinkums salabot savus pičmarkus. Tādēļ noteikti ir vērts padomāt par korektu veidu, kā atgādināt spēles partnerim, ja tam spēles karstumā piemirsies, kādam nolūkam domāta grīna dakšiņa.

Arī biezpiena kūres atmiņas uzlabošanai turnīru rīkotāji nesola, taču cer, ka nākotnē daži spēlēt ļoti gribošie golferi attapsies ne tikai piezvanīt, lai pēdējā brīdī tiktu iekļauti sacensību sarakstā, bet arī vismaz pados ziņu, kad gribēšana tikpat ātri būs pārgājusi.

Pēdējās izmaiņas , 17.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē