Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Nu jau četras uzvaras Britu salās (2)

Ar teicamiem panākumiem Lielbritānijā turpina cīnīties Latvijas golfa jaunā paaudze - trešdien pa divām uzvarām puišu un meiteņu „British Amateur Championship” guva Kārlis Broders un Krista Puisīte. Broderam nu ir izdevies iekļūt 1/16 finālā, savukārt Puisīte jau ir astotdaļfinālā!

Pēc Brodera iespaidīgā panākuma 6&5 otrās kārtas spēlē pret britu Sam Robertshawe latvieti pamanījuši arī turnīra apskatnieki, veltot viņam savu rindkopu dienas notikumu apskatā R&A mājaslapā. Tā arī ir, kā viņi raksta - ar šādu spēli Broders liek Latviju pamanīt starptautiskā līmenī.

Trešajā kārtā cīņu "Little Aston Golf Club" laukumā Anglijā turpināja 32 pāri, un Brodera nākamais pretinieks bija kārtējais brits Jonathan Hewitt. Arī viņam nebija lemts pārtraukt Latvijas amatieru čempiona uzvaru gājienu, jo pēc neizšķirti aizvadītajām 18 bedrītēm pārspēle ieilga tikai uz vienu bedrīti, līdz Broders pieņēma apsveikumus.

Arī Puisīte Skotijā "Monifieth Golf Club" laukumā dienas laikā tika galā ar divām pretiniecēm - vispirms pārspēles 1. bedrītē tika pieveikta šveiciete Rebecca Huber, bet otrajā kārtā vēl pārliecinošāk ar 3&2 zaudētājas lomā tika atstāta Beļģijas golfere Sara Vanzonhoven.

Kā vēsta rīkotāji, meiteņu turnīrā netrūkst ASV augstskolu skautu, kas nolūko sev jaunu komandu papildinājumu. Nepamanīt Puisīti ceturtdien trešajā izslēgšanas kārtā nemaz nevarēs, jo turnīrā atlikuši vairs tikai astoņi spēlētāju pāri. Latvijas amatieru čempiones nākamā pretiniece būs ar piekto numuru izliktā izraēliete Laetitia Beck.

Brodera konkurents cīņā par vietu astotdaļfinālā ceturtdien būs itālietis Cristiano Terragni. Kāda līmeņa spēlētāji pulcējušies šajās sacensībās, liecina kaut vai fakts, ka Terragni šogad maijā spēlēja PGA Eiropas tūres mačos "Italian Open". Lai gan meistarīgajam amatierim mazliet pietrūka līdz katam, viņa rezultāts divu kārtu summā bija -2 zem PAR.

Pēdējās izmaiņas , 13.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē