Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Draudzēšanās Salienā

Ar laureātu sveikšanu Salienā noslēdzās "ARX Baltica" turnīrs, taču ne mazāk par veiksmīgajiem dalībniekiem atzinību pelnījuši arī rīkotāji, kas cenšas ieviest praksi sacensībās tikties kaimiņu valstu spēlētājiem. Ar lielo busu ceļu uz Latviju bija mērojuši nepilni divi desmiti "Capitals Golf Club" golferu un vairākas Lietuvas kluba amatpersonas, kas ir apņēmušās kopīgu maču tradīciju turpināt.

Lietuvas golferiem būtiska bija arī "ARX Baltica" iekļaušana atsevišķajā SEB reitingā. Sezonā kopumā ir seši SEB reitinga turnīri, un Salienā risinājās trešais no tiem.

Par uzvarētāju spēcīgāko handikapu grupā HCP neto spēlē kļuva Gints Zeltiņš, kurš no savām ūsām bija šķīries jau pirms starta. Otro vietu guva Martin Tenzer, bet trešais bija veiksmīgākais no lietuviešiem Edgaras Butrimas. Otrajā handikapu grupā labāk nospēlēja viesi, gūstot 1. un 3. vietu. Starp Kestutis Jazbutis un Tadas Jarošius otrajā vietā iespraucās Aigars Griņjo.

Savukārt dāmām pārliecinoši labākā bija Laima Lūse, kam pirmo reizi rezultātu kartiņā izdevās tikt pie apaļa simtnieka, kas deva 43 stableford punktus. Iesācēju grupā (HCP 36 un lielāki) konkurentus pārspēja Modestas Keblys. Jāpiebilst, ka Lietuvā ir pieņemta prakse maksimālo handikapu pielīdzināt 54 punktiem.

Turnīrā izcēlās arī ārpus konkurences spēlējušie kluba profesionāļi Hakan Svensson un Edward Charnock. Svensson rezultāts bija -7 zem PAR, un tikai uz šī fona Charnock iespētais -3 šķiet pieticīgāks sasniegums.

Pēdējās izmaiņas , 03.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē