Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Raitais “Carlsberg”

“Ozo Golf Club” notikušā “Carlsberg Open” sponsoru vislabāk zināmais produkts organismā veicina ātrus vielmaiņas procesus, taču vēl naskāki turnīrā bija paši spēlētāji, līdz finišam sestdien tiekot ļoti raitā tempā. Iespējams, tieši raitā spēle komplektā ar patīkamo bezvēja klimatu palīdzēja laureātiem sasniegt lieliskus rezultātus.

Šoreiz spožākie rezultāti bija labāko handikapu grupā, kur Igors Lipskis uzvarēja ar 42 stableford punktu guvumu, bet tikai punktu viņam zaudēja otro vietu guvušais Guntars Dobelis. Trešais ar 36 punktiem bija Valters Vilde. Dāmām labākā ar 39 punktiem bija Vineta Ruka, kam izdevās par vienu sitienu apsteigt Kristu Čači. Trešajā vietā ierindojās Monta Sokolovska.

Savukārt jaunieši, kas visi respektēja sponsoru piedāvāto dzērienu piederību noteiktām vecuma grupām, bija labākie otrajā handikapu grupā kungiem. Vietu secībā pirmajā trijniekā iekļuva Gustavs Jankavs, Klāvs Andersons un Edgars Bariss.

Spēlētāju grupas laukumā laida vienlaicīgi no 1. un 10. bedrītes starta, tādēļ laukums ātrāk pildījās ar golferiem, un arī spēlēšanas beigu laiks visiem tik ļoti neatšķīrās. Tas savukārt ļāva apbalvošanu aizvadīt bez ilgas gaidīšanas un kuplākā sveicēju lokā.

“Ozo Golf Club” direktors Armands Puče šādu starta laiku praksi atzina par ļoti noderīgu, un turpmāk stableford turnīros tā varētu tikt izmantota biežāk. Ne velti pat Ziemeļvalstu profesionāļu sacensībās spēlētāju laišana laukumā no 1. un 10. bedrītes starta ir ierasta prakse, ja jātiek galā ar lielu skaitu dalībnieku.

Visi labākie balvās saņēma stikla kausus, uzvarētājiem tika pa auto aukstumkastei, otrajai vietai pasniedza vasarā īpaši noderīgas somas, bet trešās vietas guvušie nopelnīja aprīkojumu, kas padarīs komfortablāku jebkuru pikniku.

Par nožēlu turnīrs neiztika arī bez viena diskvalificētā. Uldis Jansons nedēļas nogales sākumā bija pārrēķinājis savus spēkus, turklāt sagurums izrādījās tik liels, ka rīkotājiem nācās spēlētāju noņemt no trases. Organizatori cer, ka šādai līdz šim bezprecedenta situācijai nebūs lemts atkārtoties, jo golfs, lai arī ir ļoti individuāla spēle, tomēr līdz zināmai pakāpei, un turnīros jārēķinās ne tikai ar sevi.

Jau pēc nedēļas “Ozo” laukumā risināsies “Jaguar Open”, un viens Jaguārs gaidīs pie kluba mājas cerībā, ka kādam golferim beidzot labpatiksies iesist lielās balvas vērtu hole in one.

Taču vēl pirms tam svarīgi notikumi “Ozo” laukumā risināsies ceturtdien, kad “Ozo Gof Club” komanda tradicionālajā mačsacīkstē uzņems viesus no “Tallinn Golf Club”. Laukuma saimniekiem šoreiz jāatgūst trofeja, kas pirms gada nonāca igauņu rokās.

Pēdējās izmaiņas , 12.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē