Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

Līgo kauss Arvīdam Pīlādzim

Ar vērienīgu labdarības turnīru piektdien "Viesturos" tika atzīmēta gan laukuma atklāšanas desmitgade, gan noskaidroti laureāti nu jau par tradicionālu kļuvušajā Līgo kausā. Šad tad nepataupot kādu naudaszīmi, visveiksmīgāk deviņu bedrīšu turnīrā nospēlēja Arvīds Pīlādzis, kurš izcēlās arī ar lielāko gūto bērdiju skaitu.

Uzvarētāja uzrunā A. Pīlādzis atzina, ka Līgo kausa turnīrs ir skaidrs pierādījums tam, ka par kļūdām golfā jāmaksā. Taču ne uzvarētājam, ne citiem turnīra dalībniekiem un saviesīgās daļas viesiem nebija iztērētās naudas žēl, jo tā ļaus palīdzēt mazam cilvēciņam.

Golferu un viņu draugu spēkiem tika savākts 5100 latu - nauda palīdzēs noorganizēt daudzpusīgu palīdzību četrgadīgajam Jorenam, kurš cieš no Dauna sindroma. Katrs golfera izpirktais neveiksmīgais puts vai draivs palīdzēs finansēt puisēna ārstēšanos un segt izdevumus par dažādām attīstošām nodarbībām.

Visazartiskāk iespējas labot savas kļūdas turnīrā izmantoja Viktors Burbo, iztērējot 400 latu. Igors Pedo bija gatavs šķirties no 225 latiem, bet Kaspars Pīlādzis nenožēloja 175 latu devumu. No dāmām dāsnākā ar 102 latu ieguldījumu bija Ingrīda Pīlādze.

Spēlētājiem katrā no bedrītēm tika sarūpētas sponsoru balvas. Tās ielūgtajiem turnīra dalībniekiem bija gādājis gan "Viesturu" īpašnieks Igors Mališkovs un viņa ģimene, gan visdažādākie sponsori. Tādēļ apbalvošanas pasākums aizņēma krietnu laiku, līdz visas balvas bija atradušas savus īpašniekus.

Laika apstākļi gan izrādījās visai nepacietīgi, jo saulīte uzspīdēja tikai rīta pusē. Vēlāk šad tad uzlija, taču lielākās ūdens šaltis svinīgajai daļai uzceltās lielās telts jumtu skaloja brīdī, kad visi tajā bija pulcējušies jau pēc spēles. Un visi bija aculiecinieki, ka "Viesturi" savas pastāvēšanas otrajā desmitgadē ir iesoļojuši ar plašu vērienu.

Pēdējās izmaiņas , 20.06.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē