Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Broderam kauss pārspēlē

Kura golfera vārds uz "Gant" pasaules latviešu "Open" sudraba kausa būs lasāms pretim 2008. gadskaitlim, sestdien noskaidrojās tikai pārspēlē. "Ozo Golf Club" 13. bedrīte izrādījās veiksmīgāka Kārlim Broderam, bet līdz pat pēdējam sitienam un galveno balvu pretendēja arī kluba pro Artūrs Krukovs.

Lai gan tuvāk pēcpusdienai sākotnēji retās lietus lāses piemākušajās debesīs aizstāja īsts lietus, Brodera noskaņojumu tas nebūt nepasliktināja, un juniors pierādīja, ka šādi laika apstākļi viņam nav šķērslis uzvarai. Pārspēlē Broderam uzvaru nodrošināja nebūt ne viegls, tomēr precīzs bērdija puts. Savukārt Krukovam mirkli iepriekš pēc sitiena ar puteri bumbiņa palika dažus desmitus centimetru no bedrītes.

Šoreiz nevienam dalībniekam neizdevās nospēlēt ne sliktāk par laukuma PAR. Brodera un Krukova rezultāts bija 73 sitieni, bet trešo vietu ar 74 sitieniem ieņēma Māra Puisīte.

HCP neto ieskaitē nepārspēts palika Gints Čakāns, pirmo reizi golfera mūžā sitienu spēlē sasniedzot rezultātu zem 90 sitieniem. Otro vietu izcīnīja Sergejs Rusaks, bet trešā bija Ieva Čače.

Balvas šoreiz pienācās arī par tuvāko sitienu karogam 13.bedrītē. Visprecīzākais bija Aldis Pusītis, kura bumbiņa apstājās 1,80 metrus no bedrītes. Savukārt balvu par tālāko izsitienu 17. bedrītē nopelnīja Michael Tavis.

Visiem laureātiem savos drēbju skapjos nāksies meklēt jaunas platības, jo turnīra sponsoru balvās bija visdažādākie apģērbi un aksesuāri no "Gant". Arī pielāgot savas ķermeņa formas balvu tilpumam nevajadzēs, jo visi golferi būs gaidīti "Gant" veikalā, lai piemeklētu sev vajadzīgos izmērus.

Pēdējās izmaiņas , 14.06.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē