Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Birkavs labākais Valmierā

Apstiprinot Valmieras kā pļavu golfa citadeles titulu, aizvadītās nedēļas nogalē "Avotu" trīs bedrīšu laukumā pulcējās trīs duči spēlētāju, lai pacīnītos Latvijas pļavu golfa čempionāta 2. posmā. Stabilitāte arī šoreiz nesa uzvaru Gatim Birkavam, kurš visus trīs apļus nospēlēja ar identisku rezultātu.

Tiesa, šoreiz konkurenti Birkavam tika daudz tuvāk nekā čempionāta atklāšanas posmā. Tikai vienu sitienu uzvarētājam zaudēja otrās vietas ieguvējs Gundars Rauza, bet trešo vietu pārspēlē ar Aināru Poču ieguva Māris Rozenbahs. Dāmu konkurencē labākā bija Linda Lapa, kura kopējā ieskaitē ieņēma 14. vietu.

Savukārt no olimpiskajiem BMX riteņbraukšanas meistariem klasi saulainajā, bet vējainajā golfa laukumā rādīja Ivo Lakučs, izcīnot 8. vietu, un pārspējot vairākus atzītus pļavu golfa dižgarus. No vietas trijniekā Lakuču deviņu bedrīšu turnīrā šķīra divi sitieni.

Golferu šoreiz bija gana daudz, lai laukuma saimnieks Jānis Matisons kopā ar Valmieras pagasta priekšsēdētāju Jāni Leiti solītu paplašināt "Avotus” uz jauna bedrīšu skaita rēķina, lai visi spēlēt gribētāji varētu startēt vienlaicīgi.

Rezultāti apskatāmi 'Turnīru' sadaļā pie 'Pļavu golfa', bet situācija sezonas kopvērtējumā redzama 'Reitingos' pie 'Pļavām'.

Pēdējās izmaiņas , 26.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē