Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Midamatierus ielūdz čehi

Ja midamatierim ir vēlēšanās maija beigās aizceļot pacīnīties turnīrā un uz dažām dienām nomainīt darba kabinetu pret golfa laukumu, tajā pat laikā nezaudējot daudz laika, piemērots var izrādīties Čehijas midamatieru čempionāts Karlovivaros. Turklāt piedāvājums ir spēkā tiklab kungiem kā dāmām.

Čehi midamatieru turnīru rīko no 29. līdz 31. maijam "Astoria Golf Resort" laukumā ( www.astoria-golf.cz ). Turnīrs risināsies pēc klasiskas shēmas - trīs kārtas pa 18 bedrītēm un kats pēc pirmajām divām dienām. Trešajā kārtā spēlēs 45 kungi un 15 dāmas vai nedaudz vairāk dalītu vietu gadījumā. Pārējo godalgoto vietu sadalījumā izšķiroši būs rezultāti pēdējās 18, 9, 6, 3 vai 1 bedrītē.

Handikapa limits ir pa spēkam ne vienam vien Latvijas midamatierim - HCP 9,9 kungiem un HCP 18 dāmām. Ja rīkotāji saņems vairāk par 120 pieteikumiem (90 kungi + 30 dāmas), proporcionāli atsijās lielāko handikapu īpašniekus. Handikapiem jābūt nacionālās federācijas vai klubu apstiprinātiem.

Turnīra dalības maksa - 100 eiro, kas maksājama uz vietas. Treniņu diena - 28. maijs. Pieteikumu iesniegšanas pēdējā diena - 23. maijs plkst. 12. Pieteikumi dabonami Latvijas Golfa federācijā.

Pēdējās izmaiņas , 13.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē