Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Puisītes uzspīd Spānijā

Ar labiem rezultātiem Spānijas junioru čempionāta meitenēm otrajā kārtā ceturtdien izcēlās Krista un Māra Puisītes, nospēlējot attiecīgi ar 73 un 75 sitieniem. Tiesa, izslēgšanas kārtā iekļuva tikai Krista, bet Mārai līdz 1/16 finālam pietrūka pavisam mazliet.

Spēlējot no zilajām izsitienu vietām, Kristas sasniegtais rezultāts (80+73) ļāva viņai pakāpties uz 17. vietu un izvairīties no tikšanās ar galvenajām favorītēm izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā.

Savukārt ieraksts Māras rezultātu kartiņā būtu pavisam jauks, ja ne septiņi sitieni 18. bedrītē. Summā Māra 57 dalībnieču konkurencē ar 158 sitieniem (83+75) dalītu 32. vietu, taču šāds variants “Arcos Gardens” laukumā nebija iespējams, jo izslēgšanas kārtā var piedalīties tikai 32 spēlētājas. Pēc turnīra nolikuma šādā gadījumā bija paredzēta pārspēle – piecas golferes uz vienu atlikušo vakanci.

Izslēgšanas turnīrs tālāk risināsies pēc diezgan nežēlīga formāta, piektdien un sestdien izspēlējot pa divām kārtām. Kristu 1/16 finālā gaida tikšanās ar vācieti Victoria Sherer, kura tāpat kā viņas nākamā pretiniece 36 bedrītes pirmajās turnīra kārtās izspēlēja ar 153 sitieniem.

Ja Kristai izdosies iekļūt astotdaļfinālā, viņas nākamā pretiniece būs turnīra pārliecinošā līdere spāniete Nerea Azanza Salaverria, kuras rezultāti divās sitienu spēles kārtās bija 72 un 67 sitieni.

Paralēli individuālajam čempionātam turnīrā noteica labākās arī Nāciju kausa vērtējumā. Latvija divu spēlētāju sastāvā ieņēma 5. vietu astoņu komandu konkurencē. Pirmajās četrās vietās ierindojās Spānija, Dānija, Vācija I un Vācija II.

Spānijas junioru čempionāta rezultāti pēc 2. kārtas: http://www.golfspainfederacion.com/pdf/notas/intespjunfem0208.pdf

Spānijas junioru čempionāta izvērsti 2. kārtas rezultāti: http://www.golfspainfederacion.com/pdf/notas/intespjunfem0208_hoyoahoyo.pdf

Spānijas junioru čempionāta Nāciju kausa ieskaite: http://www.golfspainfederacion.com/pdf/notas/intespjunfem0208_copnac.pdf

Pēdējās izmaiņas , 09.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē