Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Saliena uzreiz vasarā

Līdz ar aprīļa pēdējo nogali sacensību sezona ir sākusies visos Latvijas klasiskajos golfa laukumos. Svētdien labākos noskaidroja Salienas sezonas atklāšanas turnīrā, kur laureātus sveica kungu un dāmu konkurencē. Kungiem galveno balvu saņēma Pēteris Elferts, savukārt dāmu konkurencē sev par pārsteigumu pirmo vietu izcīnīja Laima Lūse

Vasarīgi viesmīlīgajā Salienas Kluba laukumā labāko rezultātu stableford spēlē gan sasniedza „Saliena Golf” direktors Edward Charnock, taču, būdams neamatieris, viņš pie balvām netika. Bez balvas Charnock palika arī par -1 zem PAR rezultātu sitienu spēlē.

Atskaitot pāris spēlētāju, kuri nebija iegādājušies šīgada handikapa kartes, kļuva skaidrs, ka vietu sadalījumā visaugstāk ir pakāpies Elferts. Tikai pāris dienu pirms atgriešanās Strasbūrā Elferts nepalaida garām iespēju piedalīties turnīrā un uzvarēja, lai gan Salienā spēlēja pirmo reizi. Apbalvošanas ceremonijā uzvarētāja uzrunā viņš atzina, ka nepazīstamajā laukumā spēlējis, nezinot dažādu šķēršļu atrašanās vietas. Acīmredzot tas viņam nāca par labu.

Otrais saulainajos un rāmajos laika apstākļos bija Māris Gulāns, kurš saņēma papildus balvu par labāko rezultātu sitienu spēlē (79), bet trijnieku noslēdza Miks Zavelis.

Dāmām bija jācīnās nevis par vietu trijniekā, bet vietu sadalījumu tajā. Brangākais punktu guvums bija Lūsei, kas uzteica sava kedija ieguldījumu. Otrā bija Vineta Ruka, savukārt trešo vietu ieņēma Anda Āboliņa.

Laureāti saņēma balvas - vaučerus Salienas pro veikalā „Golf Life”, lai tur piemeklētu sev ko īpaši tīkamu. Par sitienu tuvāk karogam 17. bedrītē pie balvas tika Andris Keisels. Viņš tāpat kā Gulāns nopelnīja dāvanu karti „Trodeks” veikalos no „DT Mobile”, kas šādu labvēlību golferiem Salienā izrādīs katrā turnīrā visas sezonas garumā.

Keisels gan acīmredzot būs pēdējais laureāts, kas balvu saņems bez līdzdalības apbalvošanas ceremonijā. Salienā vēlas ieviest kārtību, ka apbalvošanā ko saņemt var tikai personiski, bet vietu sadalījumu tas, protams, neietekmēs. No palikšanas bešā Keiselu glāba gan sezonas sākums ar jaunās kārtības pirmo izsludināšanu, gan arī fakts, ka viņš vienīgais no turpat četriem desmitiem dalībnieku uzreiz trāpīja uz grīna.

Salienas „Golf Life” pro veikals balvas piešķirs arī sezonas turpmākajās sacensībās gan kluba, gan „Open” turnīros. Tas ļaus veiksmīgākajiem spēlētājiem tikt ne pie viena vien vērtīga pirkuma.

Pēdējās izmaiņas , 28.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē