Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Āboliņa uzvar Dāmu turnīrā

Cik noderīga vieta var būt treniņlaukums, svētdien pierādīja Anda Āboliņa. Sestdien pēc finiša "Viesturu" desmitgades sacensībās Āboliņa tā vietā, lai priecātos par 3. vietu, devās trenēties. Rezultātā dienu vēlāk tika pārspētas visas konkurentes Dāmu kluba sezonas atklāšanas sacensībās.

Turklāt, lietojot mazāk estētiska sporta veida boksa terminoloģiju, uzvara izrādījās gūta nevis 'pēc punktiem', bet ar 'acīmredzamu pārsvaru', ko apliecina Āboliņas 48 stableford punkti. Uzvarētāja tikai dienu iepriekš "Viesturos" nospēlēja ar 28 stableford punktiem.

Āboliņa turklāt bija vienīgā, kas kuplināja turnīru, atsaucoties spēlēt arī dāmām, kuras pagaidām nav kluba biedres. Dāmu pulciņš sacensībās bija itin plašs, pulcējot 18 spēlētājas.

Atsevišķā kluba biedru ieskaitē uzvarēja Santa Rancāne, kura tikai labāka handikapa dēļ apsteidza Aiju Jurģeli. Abas spēlētājas savāca pa 33 punktiem. Trešās vietas ieguvējai kluba ieskaitē Dāmu kluba prezidentei Ingrīdai Pīlādzei bija par punktu mazāk.

Atsevišķas dāmas izcēlās atsevišķās bedrītēs - tālākais izsitiens 5./14. bedrītē izdevās Ingemārai Jansonei, bet vistuvāk karogam ar pirmo sitienu 2./11. bedrītē tika Kristīne Birkelande.

Nākamās atsevišķās dāmu sacensības gaidāmas pēc nepilna mēneša, kad notiks "Viesturu" desmitgades Dāmu kausa 1. posms.

Pēdējās izmaiņas , 20.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē