Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Kā vētras viļņos

Pēc lieliskās pirmās kārtas Laurai Jansonei sanācis citāds turpinājums "Atlantic Sun" konferences čempionātā. Otrās 18 bedrītes izspēlējusi ar +10 virs PAR, Laura zaudēja līderpozīcijas un noslīdēja uz dalītu 2. vietu. Taču komandu ieskaitē, kas studentu mačos ir galvenā, Jansones pārstāvētā Austrumtenesijas valsts universitāte (ETSU) nostiprinājās līderos.

Lielākās likstas Jansonei "Ridges Golf and Country Club" laukumā bija pēdējās astoņās bedrītē, kas tika izspēlētas ar +7 virs PAR.

Cerams, pēdējā kārtā trešdien Jansone atkal būs uz viļņa, kas viņu cels augšup, nevis gremdēs. Pirms pēdējās kārtas Jansone līderei zaudē divus sitienus, bet komandu ieskaitē ETSU "Lady Bucs" ir 28 sitienu pārsvars pār pašreizējām čempionēm Campbell universitātes studentēm.

"Atlantic Sun" konferences čempionāta individuālie rezultāti: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1256.html

"Atlantic Sun" konferences čempionāta komandu rezultāti: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/team/static/team1256.html 

Pēdējās izmaiņas , 16.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē