Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Sezona iezvanīta

Neraugoties uz ne tik mīlīgiem klimatiskajiem apstākļiem, kas ekstrēmi par laimi tomēr nebija, sestdien "Viesturos" tika sadalītas sezonas atklāšanas turnīra balvas. Nebūt ne pavasarīgu rezultātu kungiem sasniedza Andris Zvans, kurš ar 78 sitieniem uzvarēja sitienu spēles ieskaitē un bija labākais arī savā handikapu grupā. Dāmām sitienu spēlē nepārspēta palika Daiga Puisīte.

Zvanam izdevās savākt 37 stableford punktus un spēcīgākajā HCP grupā par punktu apsteigt otro vietu guvušo Gati Birkavu. Visvairāk handikapus labojušo bija II grupā (HCP 13-24) kungiem. Pamats priecāties par labāku HCP šai grupā bija pieciem golferiem, veiksmīgākais no kuriem bija 41 punktu guvušais Edmunds Bušs. Otro un trešo vietu sadalīja Igors Lipskis un Jānis Lediņš. Trešajā handikapu grupā kungiem pie lielākās balvas tika Andrejs Tiknuss.

Jūlija Osmolovska savāca 42 stableford punktus un uzvarēja handikapu spēlē dāmām otrajā grupā, apsteidzot Viktoriju Lipsku un Andu Āboliņu. Savukārt Puisīte bija labākā spēcīgākajā handikapu grupā, kur viņas vienīgā konkurente bija Lidija Gavrilova.

Pamats priecāties bija ne tikai tiem, kuru vārdi šoreiz lasāmi rezultātu tabulas pirmajās rindiņās. Vitālijs Gavrilovs jau sezonas pirmajos mačos tika pie īgla, brīnumveiksmīgi izspēlējot 6. bedrīti.

Tradicionālās balvas par tālākajiem izsitieniem guva Daiga Puisīte (8./17. bedrīte) un Vilmārs Jansons (5./14. bedrīte). Savukārt vistuvāk karodziņam ar pirmo sitienu trāpīja Jans Ciukšo (2./11. bedrīte) un Igors Lipskis (7./16. bedrīte).

"Viesturos" cer, ka drīz solītais siltums palīdzēs grīniem ātrāk atgūt jaukāku skatu. Taču dienas veiksminieks Zvans atzina, ka turnīrā viņam ne reizi negadījās laukumā nonākt tādā situācijā, kur bumbiņas pozīcijā gribētos pie vainas piesaukt laukumu.

Nākamais turnīrs notiks jau pēc nedēļas, kad noteiks laureātus "Viesturu" desmitgades kausa 1. posmā. Tā būs stableford punktu spēle ierastajās piecās ieskaites grupās - divās dāmām un trijās kungiem.

Sezonas atklāšanas maču rezultāti skatāmi turnīru sadaļā. Tā kā stableford vērtējumā bija iespēja atsevišķu bedrīšu izspēli nepabeigt, sitienu spēles ieskaitē ir ne visu dalībnieku vārdi.

Pēdējās izmaiņas , 12.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē