Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņi prezentē vērienu

Dalībniekus saviem nacionālajiem amatieru „Open” rīkotāji dažādās valstīs meklē laicīgi, un viņu vidū ir arī igauņi. Proporcijas starp sabiedrisko attiecību spalvas meistaru veikumu un patiesiem sasniegumiem kaimiņu piedāvājumā vieglāk būs izsvērt pēc turnīra noslēguma, taču izskatās, ka arī Igaunijas golfā lietas uz vietas vis nestāv.

Igaunijas amatieru „Open” notiks no 25. līdz 27. jūlijam Joelahtmē „Estonian Golf & Country Club”, un igauņi to piesaka kā gada lielāko starptautisko turnīru Baltijas valstīs.

Pēc kaimiņu prognozēm spēlēs 15 valstu 144 golferi (108 kungi un 36 dāmas), bet turnīra budžets ir 110 000 latu (2,5 miljoni Igaunijas kronu). Pirms gada Igaunijas „Open” startēja 11 valstu 82 spēlētāji.

Dalības handikaps, ko jāapstiprina nacionālajai federācijai, varētu būt pa spēkam ne vienam vien Latvijas spēlētājam – HCP 12 kungiem un HCP 18 dāmām.

„Estonian Golf & Country Club” igauņi atzīst par savu pašlaik labāko laukumu, kam nacionālais amatieru „Open” uzticēts vismaz līdz 2010. gadam.

Pieteikšanās turnīram ir sākusies un noslēgsies 30. jūnijā. Pieteikties var turnīra mājaslapā www.estamopen.eu (no šejienes gan nonāksiet estamopen.ee). Dalības maksa ir 100 eiro, kas ietver green fee par trim sacensību kārtām, ratiņus somai un neierobežotu skaitu bumbiņu treniņlaukumā. Treniņraundi spēlējami 23. un 24. jūlijā par 30 eiro katrs.

Ar turnīram izvēlētajām trim oficiālajām viesnīcām laukumu savienos speciāls bezmaksas transports. Viesnīcas numura cenā iekļauts arī transferts no/uz Tallinas lidostu, ja spēlētājs Igaunijas galvaspilsētā ierodas pa gaisa ceļu.

Turnīra ģenerālsponsors ir grīdas segumu tirgotājs „Floorin”, bet atbalstītājos uzņemti „Canon”, “Colliers International”, “Barons Hotels” un “Forbo”.

Pēdējās izmaiņas , 11.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē