Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Lasi jaunāko "Golfs.lv"

Līdz ar golfa sezonas sākumu klajā nācis žurnāla "Golfs.lv" jaunākais numurs. Lielajā intervijā Igors Mališkovs stāsta par "Viesturu" tuvākiem un tālākiem plāniem, kā arī atklāj, kādēļ Latvijā senāko golfa laukumu veido kā māju draugiem. Uzņēmējs tāpat dalās pārdomās par senās spēles saistību ar citiem dzīves ieradumiem un apcer, kādēļ golfā praktiski nav sliktu cilvēku.

Kādus iespaidus pat daudz pieredzējušiem golferiem rada ASV īpaši pielūgtais "Pebble Beach" laukums Kalifornijā, uzzināsiet no Vitauta Tučkus, Armanda Pučes un Ivara Gruntes atziņām.

Savukārt praktiskas informācijas cienītājiem noderēs apskats par aviokompāniju attieksmi pret golferu īpašo bagāžu - golfa nūjām. Kuri aviopārvadātāji labprāt ved nūjas bez papildu maksas, kuri nešķiro somas pēc to satura, bet kuri nepalaidīs garām iespēju no golfera paprasīt īpašu samaksu.

Tāpt uzzināsiet dažādu ekspertu ieteikumus golfa nūju komplektēšanā, iepazīsiet personas rakstura noteiktās līdzības biznesa vadībā un golfa spēlē, kā arī noskaidrosiet, kāda pensiju sistēma varētu padarīt Tiger Woods par pirmo sporta pensionāru - miljardieri. Un tas, protams, nav viss...

Pēdējās izmaiņas , 03.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē