Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Lužkovs gaidīs latviešus

Uz nu jau tradicionālo Maskavas Mēra kausa izcīņu rīkotāji Krievijas galvaspilsētā gaidīs arī Latvijas golferu komandu. Turnīrs „Pestovo Golf Club” notiks no 30. maija līdz 1. jūnijam, tātad uzvarētāju noteikšana nebūs nekāds ātrais pasākums, jo trijās dienās jāizspēlē 54 bedrītes.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šoreiz Maskavas Mēra kausu izcīnīs Pro-Am sacensību formātā. Šāds nolikums ļaus profesionāļiem pretendēt uz balvu fondu individuālajā konkurencē. Būs arī individuālā ieskaite sitienu spēlē amatieriem divās handikapu grupās.

Komandu veidos viens profesionālis un ne vairāk par diviem amatieriem. Delegācijā var būt arī četras personas – tādā gadījumā vienam jāuzņemas funkcionāra pienākumi.

Rīkotāji piedāvā apmaksāt komandai visus izdevumus, izņemot transportu uz/no Maskavas. Organizatori segs tēriņus par transfertiem, naktsmītnēm, maltītēm, green fee un noslēguma banketu. Komanda var ierasties arī kuplākā skaitā, tikai pašiem tad jāsedz izdevumi par tām personām, kas neietilpst oficiālajā četrotnē.

Organizatori pieteikumus gaidīs līdz 1. maijam. Tā kā ielūgums adresēts Latvijas Golfa federācijai, interesenti par iespēju startēt Maskavā var interesēties LGF.

Kamēr tālāki sezonas plāni vēl tikai ir kalšanas stadijā, citi mači jau tepat degungalā. Maljorkā piektdien treniņu raundā "Real Golf de Bendinat" laukumu iepazina 1.Vidzemes ziemas čempionāta dalībnieki. Vidusjūras saules pavadībā īstie notikumi Maljorkā būs rīt, kad paredzētas sacensības.

Pēdējās izmaiņas , 28.03.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē