Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Francijā labāko trešdaļā

Kamēr Latvijā nez no kurienes uzradusies ziema spītīgi tur kāju jaunās sezonas durvīs, viens no Latvijas junioru līderiem Kārlis Broders lietderīgi pavadīja laiku tālāk uz dienvidiem Francijas jauniešu čempionātā. Tulūzā spēcīgā konkurencē iekļūstot labāko trešdaļā, Broderam tomēr bija divu sitienu par daudz, lai kvalificētos izslēgšanas kārtai.

Pirmajā kārtā nospēlējot ar 78 sitieniem, otrajā kārtā Broderam sekoja 80 sitienu un summā rezultāts 158, jeb +14 virs PAR. Turnīra organizatori Broderu rezultātu tabulā ierindoja 42. vietā (faktiski dalīta 40. vieta) 120 dalībnieku konkurencē. Izslēgšanas kārtā iekļuva 32 labākie.

Par turnīra dalībnieku spēku liecina fakts, ka lielai daļai jauno golferu handikaps bija ar plusa zīmi, bet maksimāli atļautais HCP 4,4 vairāk bija tikai nolikumā iekļauts teorētisks lielums. Prāvākajai daļai spēlētāju HCP bija turpat vien ap nulli, bet ne tik spoži rezultāti varētu būt skaidrojami ar laika apstākļiem, ko rīkotāji otrajā kārtā nosauca par "ekstrēmiem",- "Golf Club Seilh Tolouse" pūta spēcīgs un brāzmains vējš.

Pirmdien finālā par Francijas jauniešu čempionu kļuva jaunais Vācijas golferis Sebastian Schwind. Turnīrā startēja 1989. gadā vai agrāk dzimuši spēlētāji.

Francijas jauniešu čempionāts (rezultāti pēc divām kārtām): http://fleole.ffgolf.org/resultats/results2.htm?pg=0498&pn=001&dc=20/03/2008&res=B 

Pēdējās izmaiņas , 25.03.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē