Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Fērvejs lidlauka vietā

Kāds kungs Čikāgā nonācis nepatikšanās, jo golfa laukuma fērveju izmantojis par nosēšanās skrejceļu savai lidmašīnai. Robert Kadera savu rīcību skaidroja ar to, ka viņa dēls kavējis tenisa treniņu, bet satiksmes situācijas dēļ vienīgā iespēja tomēr paspēt laikā bija paļauties uz "Piper PA-16 Clipper" lidmašīnu.

Par nosēšanās vietu Kadera izvēlējās "Marriott Lincolnshire Resort" laukuma 7. berītes fērveju. Golfa laukumā ir pietiekami plašumi, bet tenisa korti atrodas turpat ceļa otrā pusē, savu izvēli skaidroja apņēmīgais pilots.

Kadera noliedz, ka viņa rīcība būtu kādu apdraudējusi, jo ziemā Čikāgā neviens golfu nespēlē, un uz fērveja bijis pēdu biezs sniegs. Viņš gan tagad atzīst, ka būtu bijis īsti vietā pirms skrejceļa izvēles vispirms palūgt atļauju.

Vietējā policija notikuma vietā ieradās pēc tam, kad vairāki satraukti ļaudis bija zvanījuši glābšanas dienestam, redzot lidmašīnas vairākkārtējos mēģinājumus nosēsties. Kad likumsargi ieradās, viņi pie lidmašīnas satika stāvam Kaderu un viņa 14 gadus veco dēlu.

Linkolnšīras policijas šefs Randy Melvin atzina, ka puika pie lidaparāta tiešām stāvējis ar tenisa somu un apaviem. Lietas izmeklēšanā policija plāno iesaistīt arī Federālās Aviācijas pārvaldi.

Pēdējās izmaiņas , 06.03.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē