Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

2008. gada žurnāla 1. numurs

Vai golfā visiem ir vajadzīgas principiālas cīņas turnīros un nemitīgi centieni tikt pie labāka handikapa? SIA “Alfor” valdes priekšsēdētājs Jānis Zuzāns jaunākajā “Golfs.lv” lielajā intervijā stāsta, ka Latvijas golfā viņš ir praktiski no tā pirmsākumiem, taču sacensību spriedzes vietā vairāk meklē spēles skaistumu un dabas harmoniju.

Tā kā ziema ir īstais laiks golfa ceļojumiem, vairāki raksti attiecas uz ārpus Latvijas notikušām lietām Ervīns Fogts dalās pieredzē par piedzīvojumiem un uzvaru “Volkswagen Masters” pasaules finālā Dienvidāfrikā, bet “Tūrisma aģentūra Balta” kā golfa tūrisma operatoru organizācijas IAGTO sastāvdaļa iepazīstina ar 2007. gada izcilākajiem ceļojumu galamērķiem.

Vai Latvijā pieņemsies spēkā vietējā Ryder kausa versija, spriež Latvija vs. World mačsacīkstes kapteiņi Tālivaldis Pētersons un Lars Jonsson. Savukārt Zviedrijā mītošais Videvuds Freivalds atsauc atmiņā cīņas par Latvijas golfa starptautisko atzīšanu.

Ck svarīgi ir iemācīties kontrolēt un vadīt savas emocijas, stāsta divas slavenas golfa treneres Pia Nilsson un Lynn Marriott, pārliecinot, ka tas nepieciešams ne jau tikai etiķetes, bet sava paša rezultāta labad. Un tas vēl nebūt nav viss…

Pēdējās izmaiņas , 22.01.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē