Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Zviedriem juku laiki

Kopš pagājušās sezonas noslēguma bez pārmaiņām nav izticis Zviedrijas profesionāļu "Telia" tūrē, kas nomainījusi sponsoru un pārtapusi par SAS tūri. Taču situācija izrādās sarežģītāka par vienkāršu izkārtnes maiņu, un pagaidām tūres vadībā neviens nespēj dot skaidru atbildi, kāda vieta jaunajā sistēmā varētu būt atvēlēta "Hansabanka Baltic Open".

"Ozo Golf Club" direktors Armands Puče atzīst, ka, lai cik tas neliktos dīvaini, bet pie "Hansabanka Baltic Open" turnīra nākamā gada kalendārā pagaidām jāliek jautājuma zīme.

Pašreizējo situāciju pietiekami krāšņi raksturo fakts, ka SAS tūrei vēl nav 2008. gada kalendāra. Tūrē valda itin bezrūpīga noskaņa - sak, līdz vasarai vēl tālu, un gan jau viss atrisināsies. Taču diez vai tā domā vietējie turnīru organizatori, kam jāplāno ne tikai laukuma laika sadalījums, bet arī nopietni jāstrādā ar sponsoriem, kas tomēr gribētu zināt, kam dod naudu.

Arī attiecībā uz Latviju tūrē nav skaidras nostājas. No vienas puses turnīrs it kā tiek solīts, bet pēc brīža tiek prasīts balvu fonds, kas pēc apjoma piestāvētu jau pavisam cita ranga sacensībām.

Līdzšinējā prakse ir pierādījusi, ka "Hansabanka Baltic Open" bija viens no labākajiem "Telia" tūres turnīriem gan organizatoriskā, gan balvu fonda un sacensību pasniegšanas ziņā. Ja "Hansabanka Baltic Open" tradīcija ir svinīgi turnīra atklāšanas no noslēguma pasākumi, tad Zviedrijā vienā otrā "Telia" tūres turnīrā ceremonijas bija amatieru basketbola komandu spēles līmenī.

Ar ko īsti beigsies pašreizējā SAS tūres šūpošanās, skaidrāk varēšot prognozēt februārī, kad paredzēta kopā sanākšana un spriešana.

Pēdējās izmaiņas , 08.01.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē