Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Slēpotājiem vēl jāpaciešas

Spožā saulē vizuļojošs sniegs mudina kāpt uz slēpēm, un ne tikai golferiem ir zināms, ka priežu meža svaigo gaisu atliku likām var saelpoties "Viesturos", kur ziemas sezonā tradicionāli ir baudāmi slēpošanas prieki. Taču sniega sega mežā vēl ir nedaudz par plānu, lai jau tagad droši garantētu iespēju šajā nedēļas nogalē "Viesturos" izslēpoties.

Darbi slēpotāju intersesēs "Viesturos" jau notiek - ar veltņiem tiek blietēta trase, bet, vai sniega būs gana, lai slēpotu jau šajā nedēļas nogalē, būs skaidrs tikai piektdien pēcpusdienā, stāstīja laukuma ģenerāldirektore Sandra Opite.

Laika prognozes mudina noticēt, ka īsta ziema nekur nepazudīs, taču sniegu tuvākajās dienās gan nesola. Līdzko "Viesturos" būs iespējams slēpot, visi tiks aicināti izmēģināt trīs kilometru trasi, kas šogad pilnībā būs ārpus golfa laukuma teritorijas.

Trase gan nebūs apgaismota, tādēļ vairāk to acīmredzot izmantos nedēļas nogalēs. Kam darba pienākumi to ļauj, būs iespēja slēpot arī darbdienās.

Slēpošanas izmaksas būs atkarīgas no tā, vai inventārs savs, vai tiks īrēts. Ar savām slēpēm atbraukušie par divām stundām maksās divus latus, bērni līdz 12 gadu vecumam un pensionāri - latu. Kopā ar inventāra īri cena būs attiecīgi seši, trīs un četri lati.

Slēpošanas sezonai gatavojas arī "Viesturu" kluba restorāns - "Country Grill" šefpavārs Lauris Aleksejevs nedēļas nogalēm gatavos īpašos grila un ugunskura zupas piedāvājumus, iespējams, būs dabonamas ekspresdesiņas uz terases. Badā nepaliks arī darba dienās slēpojošie, kam būs pieejams restorāna ikdienas piedāvājums.

Pēdējās izmaiņas , 03.01.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē