Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Golfs uz tilta

Gadu mijā pat profesionāļi uz brīdi var atslābināties un piedalīties sacensībās, kam ar golfu tā klasiskajā izpratnē ir ne pārāk daudz līdzību. Florencē uz vēsturiskā „Ponte Vecchio” tilta jau septīto gadu notika „International Approach Championship”, kur šoreiz startēja arī Vācijas golfa zvaigzne Bernhard Langer.

Turnīrā piedalījās 16 golferi, sacenšoties par relatīvi pieticīgu 25 000 dolāru balvu fondu – tātad ne jau nauda profesionāļiem vienmēr ir izšķirošais.

Golferu uzdevums bija no 1345. gadā uzbūvētā tilta trāpīt Arno upē izvietotajos mērķos, kas nebija lielāki par diviem kvadrātmetriem. Distances bija dažādas no 50 līdz 140 metriem, turklāt skatītāju uzvedība uz tilta krietni atšķīrās no turnīru etiķetes. Kņada un pat zibspuldzes sitiena brīdī te nebija nekas īpašs.

Turnīru gadu tūkstošu mijā aizsāka „Conte of Florence” boss Romano Borreti, vēloties piesaistīt Florencei lielāku uzmanību. Uzņēmēja cerības ir piepildījušās, jo turnīrs nu jau kļuvis par starptautisku notikumu.

Spēlētāju vidū šoreiz bija arī 2002. gada US PGA čempions Rich Beem, taču par uzvarētāju kļuva šveicietis Andre Bossert. Langer tika līdz pusfinālam, bet par izstāšanos īpaši nesatraucās, jo Itālijā viņš ieradās kopā ar ģimeni, lai uz slēpēm pavadītu atvaļinājumu Alpos.

Pēdējās izmaiņas , 02.01.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē